Toysdaily 玩具日報

查看: 2928|回復: 21

[詢問] 奇!!!! 點解THOR出左....TRON都未出

笑面龍出左....
THOR又出左.....

點解訂左咁耐既TRON...都仲未出....
分明大細超啦..............
唔係想等到TRON 2 先出呀.....:53:
唔奇,因為蜘蛛仔都未出,唔係順序架,咁都有得講大細超?
唔奇,因為蜘蛛仔都未出,唔係順序架,咁都有得講大細超?
neo.L 發表於 20-5-2011 01:14 PM

隻蜘蛛奇俠我上年訂到依家截左訂一輪都仲未有...:!都唔知去左邊???
你隻蜘蛛奇俠應該都無....因為訂個隻係蜘蛛俠。:34:
我聽個friend講...其實HT簽咁多license返嚟,
好多都做唔哂,然後發出去俾人,
尤其係膠件多嗰啲!!
我聽個friend講...其實HT簽咁多license返嚟,
尤其係膠件多&#2200 ...
borisasf 發表於 20-5-2011 02:11 PM

WA~~~~搞外判呀,唔怪得知產品質素同QC都差左咁多啦~~
你隻蜘蛛奇俠應該都無....因為訂個隻係蜘蛛俠。
買買買 發表於 20-5-2011 02:07 PM

原來我訂錯咗...咁之後出蝙蝠奇俠唔可以再攪錯:!
隻笑面龍係我2個月前訂~速度驚人:62:
話時話~~~~~笑面龍派到幾多號單.....我都仲未有電話

我係20/3訂~~~
話時話~~~~~笑面龍派到幾多號單.....我都仲未有電話

我係20/3訂~~~
巴斯大人 發表於 20-5-2011 03:58 PM

好似派到17/3
回復 10# 監獄兔

監獄兔大大,小弟前幾都攞咗...不過驚喜不大!:!
我3月19號都未有
笑面龍出左....
THOR又出左.....

點解訂左咁耐既TRON...都仲未出....
分明大細超啦..............
唔 ...
巴斯大人 發表於 20-5-2011 01:06 PM

如果你講個架TRON發光車好似無咁快出掛,最快都七月啦.
尤其係膠件多࢘ ...
borisasf 發表於 20-5-2011 02:11 PM

Your friend works at Hot Toys?
回復 1# 巴斯大人

我覺得佢想做低eb 所以龍哥出得超快