Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話新系列發布會-新品簡介 (更新: figure王 專訪中文翻譯@P.84)

老B搞咁耐,
無非想打入工口界,
出聖衣抱枕!!
(不喜別插我>///<)
唔會係D咩 18k 金 、 24k金之類既黃金聖衣架可?
咪就係圖&#22000;個火鐘囉......:34:
莫非係Q版聖衣神話!?
一定係出血
一定係出血
fourson 發表於 12-5-2011 07:32 PM

冇錯!:blame:
出乜都好,一定係要人出血的東西!
BANdAI要令聖衣以新生姿態出現,需要大量玩家之鮮血供應,聖衣就可以重生,再而燒燃起大家既小宇宙,跳入火坑大戰!:*
根據火鐘兩邊的剪影, 可以看出左邊是雙子座撒卡/卡隆, 右邊是人馬座~:58:

有可能是現行的聖衣神話同12"聖衣神話兩條line一齊出...:58:

我地可以在feature's 2011展內神話專區看出少少端兒:64:

1. 壁報版上有卡隆圖案, 是否意味著現行的聖衣神話會出卡隆胸像和穿雙子座聖衣的卡隆??:58:

2. 在專區中, 曾經放著一個禁止任何人攝影的12"人馬座星矢, 是否意味著新line打響頭炮的是這隻呢??:58:

以上純粹個人推測:64:
還看5.17的發報會:64:
頭像被屏蔽
如果出12吋, 我就明點解EB唔係香港出星矢, 怕輸..
dogjumpjump 發表於 12-5-2011 09:42 PM

更係喇, eb只得頭髮看, 仲要係後髮:66:
人地bandai已經成隻出:66:
:he:bandai呢期好邪惡~:he:
都係希望係2.0
如果出12吋, 我就明點解EB唔係香港出星矢, 怕輸..
dogjumpjump 發表於 12-5-2011 09:42 PM

係人都知星矢會生金蛋,bandai點解要分比eb?
點可能傾掂?eb都係得個講字多......
出真人SIZE 版.....
睇黎似係天界篇既開始呀!!!!:58:
希望係12吋啦,因為我唔會買:64: