Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: erostse

[改造交流] 金毛獅王--小改善1

pk bandai可能諗住第時都係咁cut法跟住出r版..然後又加句"可動度大大提升"來吸引我地買吧
老文 發表於 16-5-2011 15:20

大家果然都係笨大粉C, 連佢果D純黑色又一個別注版, 加條毛又多個"真.XX"版都估到....
題外話:最誇張, 都係佢O既BB三國傳, 將所有始祖版, 加D加左都唔覺O既野, 加張幾款眼O既貼紙, 就全SET翻DUP一次,幾十個真.劉備, 真.關羽, 連所有二打六O既角色, 如郭嘉, 都出多次,正一吸水怪:70:
erostse 師兄, 小弟真係佩服到要封你為「勇者王」
王者J 發表於 16-5-2011 16:15

「勇者王」就真係唔敢當喇, 仲有大把大大, 比我膽大+好手工喇.....:35:
如果唔係當初"1碌發玲" 訂番黎, 我諗我真係唔敢開刀:50:
大大咁至係玩家~~ good good~~

:71:

似係怕大肶同腰身磨擦整花至有粒膠.
落唔到手:71:
:71:
大大咁至係玩家~~ good good~~
似係怕大肶同腰身磨擦整花至有粒膠.
catcat 發表於 16-5-2011 18:43

謝謝呢隻貓:77:
至於大肶,其實真係未有耐驚o架, 因為就算而家改左, o係佢狹小o既活動空間, 你唔係玩連chok,都幾難撞花個盤骨:58: