Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bingowong

[玩具報告] GX 59 錯件問題(仲要係日版)點好

瑞華行 after sales service is rubbish, they tend to ignore, hate this company since long time ago
攞個買行版O既朋友幫你搵瑞記換
攞個買行版O既朋友幫你搵瑞記換
chanand1 發表於 15-5-2011 10:49 AM

最簡單最直接的方法
:47:
睇完晒D post即係話水貨行貨都換件都好麻煩,差唔多無得換甘濟...樓主試下去買個間玩具鋪問下佢幫唔幫到你啦
合金魂我都試過俾錯拳頭,
好彩行版,但都要成個幾月先換得番
我諗樓主真係試下去番間鋪問下先~~
如果冇真係入盒港版,走去瑞記換
頭像被屏蔽
唔駛寫咁多,瑞華行=rubbish

quote]瑞華行 after sales service is rubbish, they tend to ignore, hate this company since long time ago
what 發表於 15-5-2011 10:47 AM [/quote]
乜瑞華行有 after sales service 呢樣野 ge 咩 :DD
乜而家衰左咁多啊?
N年前有隻SIC威吹鬼DOUBLE左PARTS...
只係SEND左張SCAN單同張相比佢~
過一排上返佢地OFFICE換就OK了~
咁岩有件件鬆鬆地問佢可唔可以順手換埋...又OK喎...
不過呢個CASE又好似真係舊左D...

另一次係蟻仔買SDX同ROBOT魂~
一次爛件一次欠件~老闆重幫手攪埋~
OK喎~不過就真係耐囉...
總之貴玩買番黎出事,都係難攪...:59: