Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: twinsenckw

[分享討論] Black Widow 膠衫老化/脫皮/橙皮紋 討論區(有相片)

吓,乜連州長都出事?
wiswis 發表於 14-5-2011 05:00 PM

州長d皮都裂裂地啦。

不過小弟幾鐘意玩舊化,咁樣重有feel。:71:
州長d皮都裂裂地啦。

不過小弟幾鐘意玩舊化,咁樣重有feel。
catcat 發表於 15-5-2011 09:46 AM

是但啦~ 我自己著緊件衫都唔可以萬年不腐啦~~:42:
州長d皮都裂裂地啦。

不過小弟幾鐘意玩舊化,咁樣重有feel。
catcat 發表於 15-5-2011 09:46 AM

又係幾有FEEL喎,俾個:71:你!BTW,其實係唔係種種人造皮都出事?我隻皮褸LEON到依家都冇咩事,但皮褸JOHN CONNOR買番來已經有D霉咁,所以立即放咗改入FINAL BATTLE VER.
雙星蠟水塗假皮有用嗎?
皮同包膠係好難keep
個人認為膠衫figure都係柴企post最穩陣:36:
我玩Figure玩了十幾年,老化爆皮一定會發生!
所以我建議玩完放回入櫃時,不要擺Post,因靚Post好易會摺起手腳!
長期咁擺,就會加快老化爆皮!到時喊都無用!
我玩Figure玩了十幾年,老化爆皮一定會發生!
所以我建議玩完放回入櫃時,不要擺Post,因靚Post好易會摺起 ...
seals 發表於 15/5/2011 04:41 PM

隻bm decade我入櫃display甘耐都係硬直甘企,
見到關節位d皮就牙煙:69:
呢隻應該係因為玩先有紋, 我就咁企係到冇咩問題wor
Assassin 發表於 14-5-2011 01:54 PM

要睇下d 工人點入盒,同點著件衫, 我果隻, 第一日拎已經有以上問題, 正常問題