Toysdaily 玩具日報

查看: 3821|回復: 19

[詢問] HT Black widow 膠衫出橙皮文

各位大大,我隻HT Black widow 膠衫出橙皮文,好灰,有無計?
:31:
冇計... 只好車過件衫:26:
膠衫:72: d qc......:50:
呢類料都好正常
呢d係假皮,俗稱PU,是無可避免擺得耐會裂,如果響盒耐又唔拎出黎,溶都有之!
回復 1# tsangckl

因為未玩過出定係玩得多個d摺位呀?
呢d係假皮,俗稱PU,是無可避免擺得耐會裂,如果響盒耐又唔拎出黎,溶都有之!
solarlord2001 發表於 13-5-2011 11:01 AM

咁我 d figma 係咪都會溶....? :47:
擺得耐 only......in the display ...........mo ....玩.........:79:
姐係新jill遲早都會出現e個問題:47:
就係因為呢d假皮問題,我唔夠膽買州長,反而Black Window忍唔到手買左!
人造皮始終會有甩皮或溶膠嘅一日...
只係睇吓快定慢出事...
快則一年半載..慢則10年以上...
所以買左返黎就快d玩吓佢...拎出黎display欣賞一吓...起碼都叫享受過....
如果一直keep住唔玩唔display...爛左就真係唔抵囉...
人造皮始終會有甩皮或溶膠嘅一日...
只係睇吓快定慢出事...
快則一年半載..慢則10年以上...
...
MAX 發表於 13-5-2011 05:54 PM

香港天氣咁潮濕,請問MAX大有冇保養心得分享吓呢:64:
甘下次買都要考慮一下啦∼:50:
香港天氣咁潮濕,請問MAX大有冇保養心得分享吓呢
O暈 發表於 13-5-2011 05:57 PM

冇保養心得:( 買返黎就拆出黎玩...由佢自生自滅~~:34:
冇保養心得 買返黎就拆出黎玩...由佢自生自滅~~
MAX 發表於 13-5-2011 06:24 PM

通常咁樣反而唔爛……:he: