Toysdaily 玩具日報

查看: 4491|回復: 17

[趣味] 捉到啦!!!!!! 我好想用氣槍射這一對人渣父子

我好想用氣槍射這一對人渣父子

http://hk.apple.nextmedia.com/te ... 104&art_id=15243395
油麻地發生恐怖射貓事件,一對「魔鬼父子」懷疑用改裝過的大火力氣槍,在廟街與南京街交界一幢大廈,以流浪貓做活靶,連續多晚進行「實彈射擊」。上周,一隻約兩個月大的小貓女,在大廈外牆簷篷上連中八槍,八粒包銅的鋼珠射入小貓的一對前肢,背及臀部。上周六,動物義工將性命垂危的小貓送交獸醫搶救,在牠身上取出八粒鋼珠,惟未脫危險期,其中左前肢更遭子彈重創,恐要截肢保命。警方昨晚接到報案後,正全力緝兇。記者:陳達浩、黃偉民、關英傑
呢d人渣,對住佢果個春天的袋射爆佢就岩:blame:
呢d人渣,對住佢果個春天的袋射爆佢就岩
elvischoi 發表於 11-5-2011 08:46 AM

X2
:*...............可怒也, 正XX!!!
呢d 人渣死晒就最好! :76:
正人渣!
隻貓好細隻o乍,陰功!

祝小貓貓早日康復....
有冇睇過 <<大隻佬>> ?
睇住啦 !!!!!!!!!!!!
有冇睇過  ?
睇住啦 !!!!!!!!!!!!
玩具 發表於 11-5-2011 04:25 PM
我絕對相信因果報應
若然未報,只係時辰未到
呢d人渣,對住佢果個春天的袋射爆佢就岩
elvischoi 發表於 11-5-2011 08:46 AM

呢d人渣,對住佢果個春天的袋射爆佢就岩:71:

掛呢d人渣係尖東三支旗...比人任射:53:
今日又黎多單!!! 真係火都黎!!! :* :53:
捉到啦:71:

http://hk.news.yahoo.com/article/110513/3/oakd.html
警方拘涉虐貓男子起氣槍
(星島)2011年5月13日 星期五 22:27
警方根據虐貓案報案人及現場證人提供資料,下午在油麻地廟街    一間禮品    店,拘捕一名在上址任職售貨員的38歲男子,疑與日前附近後巷一頭小貓身中8粒鋼珠彈有關。行動中起出一支仿M16氣槍、2支氣槍壓縮氣樽及一批氣槍鋼珠彈。

在拘捕行動中,有人承認凌晨在現場閣樓,以新購的氣槍向後巷發射試槍,目標包括小貓及其他目標物。
捉到啦

警方拘涉虐貓男子起氣槍
(星島)2011年5月13日 星期五 22:27
警方根據虐貓案報案人及現場 ...
冬暖夏涼小恐龍 發表於 14-5-2011 07:48 AM

:74:應該要嚴刑待候
只係冰山一角, 仲有漏網之魚, 唔好咁快開心住,
呢D人渣最好捉哂返o黎全部的哂去打靶!!
應該要嚴刑待候
ranger_ckk 發表於 13-5-2011 09:00 PM

x2

x2
Macross長谷有洋 發表於 14-5-2011 02:29 PM

宮刑~~~~~