Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: CombattraV

[分享討論] 再度重遇妳part 2-------------光速電神合体戰機

:shiny:
:71:.......超力兄好野!想睇多D呀!
OMG~大大你就好lu…兒時小睇只得扭蛋版咋;比大大攪到又想入返一兩件Popy 添~
lightyear2 發表於 10-5-2011 04:35 AM

Popy嘢真係買小見小...:unhappy:
:71:Nice.....
.......超力兄好野!想睇多D呀!
323 發表於 10-5-2011 09:41 AM

好, 323兄, 呢隻中古嘢呀唔嫌殘嘅話:(
我記得有過呢3隻機O既扭蛋
fjaonvaonbaXYZ..............:blame:, move post again...............
回復 36# CombattraV

V 大又有珍品SHOW ~:)
回復  CombattraV

V 大又有珍品SHOW ~
Taru 發表於 10-6-2011 08:50 PM

唔係咩珍品呢ga, 係你先前見嗰隻無盒中古品呢ga ja.......:(
我記得有過呢3隻機O既扭蛋
kim# 發表於 10-6-2011 02:34 PM

Really?????真係未見過, 希望遲啲有機會揾到啦, 多謝Kim兄嘅資料......................:64:

回復 40# CombattraV

你客氣姐...雖則無盒, 但始終DX 都係買少見少~

我昨日剛收到件CHEAP CHEAP 貨...TT 廠  合金....hehe...:61:

你客氣姐...雖則無盒, 但始終DX 都係買少見少~

我昨日剛收到件CHEAP CHEAP 貨...T ...
Taru 發表於 10-6-2011 09:26 PM

嘩:@.............009基地呀..........勁呀Taru兄:shiny:
回復 43# CombattraV

同V大D珍品差好遠...009 d現具人氣度唔高...不過基地D機関幾得意...正因唔係大路野...4千YEN 都攪掂....XD

舊時成日攪錯009同銀河鐵道999都以為係手塚老師手筆, 全因兩套都有D手塚式大鼻子博士/大叔出現, ....到後期先知009 係石森老師作品, 而銀河鐵道係松本老師作品...:35:

同V大D珍品差好遠...009 d現具人氣度唔高...不過基地D機関幾得意...正因唔係大 ...
Taru 發表於 11-6-2011 10:57 PM

唔好咁講la Taru兄, 珍品同價錢係無關係ga, 況且我嗰啲都無咩貴價嘢, 返而Taru兄嘅基地collection(南原, 大鳥.........)就件件都係貴價品:71:

我有果套扭蛋版, 可惜欠頭果架飛機, 但已十分正, 可以獨立變形, 又可以合體, 全件用紅藍兩色組成, 細細個保留到現在, 都唔知係乜名堂, 現在終於知道啦...:$