Toysdaily 玩具日報

查看: 19162|回復: 44

[分享討論] 再度重遇妳part 2-------------光速電神合体戰機

其實隻嘢前兩曰入, 不過未開盒所以今日先出post...

呢隻中古雖然盒殘但我見白件無變黄而且價錢尚算合理, 所以一見到二話不說即決啦:$ , 其實呢隻偶意都會見到, 但現時全新嘅價位已經唔低...遲一兩日再補返合体照比各位兄弟睇呀..........

正正正正正正正正。。。。正呀!:shiny:

多d相 please......
:handshake: Congratulations! Another great item to your inventory~~
Good:71:
頭像被屏蔽
另一神物
:handshake:
I have interest to buy this, would you PM me where to buy ? and how much?
:shiny:嘩!難得逸品!:shiny:

白件似乎雪咁白,應該已經不見天日廿幾年!:x

不過無奈樓主既post好快又會被移動。。。:56:
難得好post好分享石沉大海。。。
如果GX-61係佢, 你話幾如呢, 當然, d細飛要可以變型合體, 重可以塞返入架大機械人度, 係必然要求啦, Bandai 無理由做唔到呱!!
嘩!呢單野大鑊!:@推一推先!:71:
:71:
:71:
嘩!難得逸品!

白件似乎雪咁白,應該已經不見天日廿幾年!

不過無奈樓主既post好快 ...
sundaydriver 發表於 9-5-2011 04:52 PM

唔緊要啦, 呢度有規有舉ga ma, 我地咪去收藏區再討論過law:34:
呢隻真係正野,真係要俾個LIKE CHING你∼:71:
如果GX-61係佢, 你話幾如呢, 當然, d細飛要可以變型合體, 重可以塞返入架大機械人度, 係必然要求啦, Bandai ...
herolouis800528 發表於 9-5-2011 04:58 PM

但如果三架飛機要keep返舊版嘅size, 我唸隻光速電神真係要有我咁高至得law, 有啲難度bor...:67: