Toysdaily 玩具日報

查看: 3508|回復: 13

[分享討論] HT [平心而論]

其實我覺得HT今次以抽獎形式來給大家一個驚喜(當然有人歡喜有人愁),不過想想當初也不是為咗有獎抽而訂,所以本來就不抱太大希望(當然也希望中:35:),而中獎只是額外的驚喜來,亦相信今次這隻 Jack Sparrow 其實HT也不愁沒人訂,應該不需要靠抽獎來增加銷路,我覺得純粹大家開心熱鬧吓吧,至少不需要人排隊搏宣傳做勢來換取禮物,我覺得應該一讚:71:,其實上次網上訂購10週年Figures(不論是否VIP),我都覺得安排幾好,免卻浪費大家排隊時間,希望HT一直進步下去,為玩家帶來更大方便和樂趣~
我覺得佢 marketing 谷銷路方法好 out!
最掂算係喺奶週落幾頁專題!
最唔掂就係門市喇....鑊鑊等餐死!!
唉~~~!
我覺得應該在不再收訂前大概一星期有通知,免得有些玩家時常白走一次,去到先知無得訂
半年時間都決定不了訂唔訂,何須含恨?:p
:58:好快又到今年既動漫節~唔知今年都會搞成點
我無份就唔得:63:
我覺得應該在不再收訂前大概一星期有通知,免得有些玩家時常白走一次,去到先知無得訂
whitedol 發表於 9-5-2011 02:31 AM

x2:71:
平常心啦!

我訂完店員先至講有戲飛送,抽中當然開心,抽唔到都唔使愁呀!

我覺得HT都是為了多謝VIP們長期支持先送戲飛啫!
頭像被屏蔽
之前訂果時都唔知有抽獎,前日HT打黎都有D驚喜,到HT攞戲飛果陣我女朋友勁like張地圖飛,今次我覺得HT做得都ok!:71:
希望黎緊動漫節安排也可以好d同公平d,再唔係就出d唔中嘅野就安樂了:(
講真今庁戈等電話真係好緊張
雖然最後都無我份,但係都幾好玩吖
我都係咩都冇.

但抽好過先到先得, 因為我好鬼憎排長龍.......................
回復 13# good886
同意,抽唔倒冇損失,如果要排隊嘅..唔排又不甘,排就排鑊甘,排到先冇仲揼心:sad: