Toysdaily 玩具日報

查看: 4903|回復: 20

[詢問] Hottoys而家仲有冇得做VIP ga?

As title:)
冇:52:,不過唔知之後有冇...
maybe end of this year or 2012, too many ppl play 12" now
頭像被屏蔽
Really hope they will reopen VIP regisation, but I don't think they will.
我兩個月內訂了十四個FIGURE呀~我都希望有VIP.......(>.<)
我兩個月內訂了十四個FIGURE呀~我都希望有VIP.......(>.
ryu00100000 發表於 9-5-2011 10:45 AM

雙入三入唔計過wor.....
雙入三入唔計過wor.....
Demon 發表於 9-5-2011 10:50 AM

大大 我睇唔明你講0既係........
回復 8# ryu00100000
意思係訂同款不計數:43:

大大 我除了"新MK2"跟"李小龍"係兩隻之外其他都係單一隻喎....
仲有我都唔係用黎炒.....(>.<)
回復 11# ryu00100000

唔駛咁緊張,ha,炒又唔係罪,我肯定好多玩HT人鍾意玩買賣多過欣賞佢d figure囉,真果句,大部份都係半玩半買賣啦,唔係成個yahoo就唔會有幾十頁HT拍賣品啦
以前佢少野出就話十幾隻有vip,,,,,如果而家開vip 我估方你唔死咁...三個月內20隻啦
記住, 係要FULL PAID, 唔係比訂金ONLY...
以前佢少野出就話十幾隻有vip,,,,,如果而家開vip 我估方你唔死咁...三個月內20隻啦
BlackD 發表於 9-5-2011 02:20 PM

哈哈~冇錯~而家咁既速度~半年要8隻根本唔難~佢一定食住上~
    分分鐘整個白金VIP :36: