Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jozy

[分享討論] ENTERBAY GOD小龍

今日見到超人呢隻嘢嘅宣傳牌,右上角有一細小段講分模。
真係好多人知甘bor~~~~~
呢度一向好多揪水哥,想eb死嘅人
其實我都訂左~我相信eb會將呢個招牌貨出得好:71:
我都考慮中
其實我都訂左~我相信eb會將呢個招牌貨出得好
自由之翼 發表於 7-5-2011 09:47 AM

期待期待,好好表現李小龍
我都考慮中
BBCC 發表於 7-5-2011 11:05 AM

我都考慮緊,不過隻野要成2K,又多野,要好多位放....
大前題都係要睇左大貨先:he:
我都考慮緊,不過隻野要成2K,又多野,要好多位放....
大前題都係要睇左大貨先
aruns 發表於 7/5/2011 11:30

無錯, 之前奶 EB 野太多了
都唔係話驚佢出得唔好,係驚佢拖姐
佢比到個期,而有按期出貨咪訂law
如果唔係都係等佢出咗貨先買現貨比較安心
我第一次買eb小龍,話晒eb招牌貨唔衰得o既(我估)
見display果隻甘正,又佈景又限量,
重話支燈真係可以著甘有心思甘認真最後都訂左,

經風雲一役真係有d驚, 希望eb你呢次生生性性唔好出事
haha~如果ht即刻公佈隻死亡遊戲甘就攪笑:p
無得唔理啦,一早比錢訂左,只係想佢個身盡量做返個版水準
想當日就係比個身嘅肌肉嘅表現吸引而落訂
我未見過實物呀,我剩睇佢北京展覽show 出嚟個版,個身啲肌肉好似無咁 firm
分件照計唔會影響到個身啲肌肉掛,哈哈~~希望只係影得唔好啦
希望 EB 真係可以贏返 HT一次,小龍係佢招牌嚟架,比心機呀 EB ,唔好再令我地班玩家失望~
頭像被屏蔽