Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ENTERBAY GOD小龍

頭像被屏蔽
段野都有問題,前後contradict

" Thank you for all your comments.

Enterbay never stated that the  ...
fatestay 發表於 6-5-2011 03:04 PM

"......we have always officially stated that the seamless body that we have shown will be dismantled from the joints ......" 已經講咗放出黎嘅版將會係joint 位拆開.

睇曬全段內容先再插啦
插還插公平 d 丫大佬,
依家咁樣係老屈 EB
HT呢輪都趕住鬼騎同Jill嘅出貨
應該冇咩時間關注呢d 小事
樓主今次枉作小人了 :38:
有誠意的就會支持!
段野都有問題,前後contradict

" Thank you for all your comments.

Enterbay never stated that the  ...
fatestay 發表於 6-5-2011 03:04 PM

睇文章要顧及前文後理,不要斷章取義

當初人哋Enterbay CEO喺微博都有講明係「未分件不可動prototype」。
Enterbay 門市嘅sample旁邊,亦白紙黑紙列明係「未分件不可動prototype」。
之前各討論區好多人亦知道係「未分件不可動prototype」。
今時今日,仲喺度嘈話Enterbay呢一次又什麼呃人誤導人...根本就係:為鬧而鬧~打邊爐冇餸(嘥gas)...

連我呢一位平時吾留手成日狂「產」Enterbay 嘅人都睇吾過眼要。
其實Enterbay facebook呢一段message未必係俾香港人睇,係俾香港以外其他訂客睇,因為外地d人未必好似阿CEO咁喜歡玩微博。更加冇機會去香港門市進一步了解件產品~訂購果d網絡又冇俾貨品清晰指引...所以咪瀨嘢lor...
頭像被屏蔽
回復  sumsum.com

始終大前題是玩玩具,持平D係好事,
EB 點吾好都好,有EB  HT先一定會加 ...
WACOM 發表於 6-5-2011 05:46 PM

所以HT Fans應該要支持EB。
分件就一早預左,但啲肌肉嘅表現真係差個版好多
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
分件就一早預左,但啲肌肉嘅表現真係差個版好多
FEMAN 發表於 6-5-2011 11:32 PM

依個都有point.................d比例又真係唔及之前果幾代既body
期望eb做好d, 作為良性競爭.....................

轉自bill爺微博
唔識字既文盲咪話人冇講 law~ :58:
挑 ! 嗌嘈哂要退訂個 D 人都唔慌有訂啦~ :38: