Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Hack

[個人收藏] 買左隻(舊款) 三一萬能俠1號 --- 練習機

係唔係病左,面都青哂:34:
頭像被屏蔽
hack兄, 我改左你個 title, 因為 d 隻唔係由 popy 出的. and 由於係 非官方授權品, 所以會 move 到 市場區. thx
Good ar, 呢隻野咩野年份呢
當年萬能俠四期版都有出,D人叫佢台版或HK復刻版,都出左有十年,我都有買$1魚
回復 21# gunbaron

萬能俠都有?:handshake:
可唔可以影張相黎睇睇
最初玩舊合金我都瀨過野, 隻鐵甲萬能俠一號店舖標明係港版, 初時以為係日本授權香港製造, 因為見到D質素其實唔差, 價錢又唔算貴(約五舊水), 咪買黎玩下囉, 點知後來發現皆旺地庫有批咁既貨, 仲有三一同大鐵牛添, 個時先知買左D咩野, 不過見價錢平我都買埋三一, 未當交學費囉.....
當年初初尼批黃金俠同鐵甲萬能俠4期未流通果時,有班人令比D懷舊玩具店收,有D店主都中招,當堅野收,所以而家整到原裝版都跌哂價,D FD話好易分別真同流,但我吾識分,
最初玩舊合金我都瀨過野, 隻鐵甲萬能俠一號店舖標明係港版, 初時以為係日本授權香港製造, 因為見到D質素其實 ...
玩具Joe 發表於 5-5-2011 01:37 PM
其實POPY/BANDAI都沒有出過呢隻色, 應該唔會有真貨
redfish 發表於 5-5-2011 08:19 AM

講開又係喎,因為小弟果隻係原色,無留意到添;小弟意思係原色就可以好分辨,剩係個
盒已經略知一二……
真假唔係問題,自已喜歡最緊要。不然,也不會由日本拍回來。分分鐘郵費貴過貨價。