Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: leo2004

[影片] 魔法擂台第五集參賽者被侮辱親身說法

關閉 [複製鏈接]
參加哩d show 予左比人玩架啦! 唔想比人玩咪參加哩d show
回復  cmy

講野唔會轉灣就是清高重要咁自豪你真是無得頂了~
同埋如果咁都叫對人唔對事,你真是唔適合做 ...
隨感一亡魂 發表於 2-5-2011 12:10 PM

我想問你針對完我末 (一)你係我邊個有資格咁教訓我  (二)  我睇唔出你又有幾清高同eq高  人不犯你你可以犯人  你唔係真係以為你經歷多就一定啱  (你有壓力唔該去睇醫生  唔好亂x)我完全睇唔出我寫過一個字係話你  我唔係參賽者唔使比你評  即係閣下應為自己eq高
咁你應該收筆吧  唔想再筆戰  你認為你套啱唔需要向人講
唔該版主封左我同佢寫既野  唔想再筆戰  唔該哂
回復 17# cmy

如果咁樣比人串都可以講話萛數或者話小小事都忍唔到既人   肯定由細個就比人拾個d人黎  因為慣左  哈哈哈
cmy 發表於 1-5-2011 03:51 PM

你在個論壇寫D咁攻擊性既野,重好意思講埋D咁既野扮無辜?
你真是二十出頭?咁你都出頭得好緊要下...

重有你在討論區寫野就會有人附和或者批判你架啦,
連網上都接受的批判都接受不了你都幾難在生存lu...

真是廣闊的心胸阿,二十出頭的年青人。
回復  cmy

你在個論壇寫D咁攻擊性既野,重好意思講埋D咁既野扮無辜?
你真是二十出頭?咁你都出頭得好 ...
隨感一亡魂 發表於 2-5-2011 04:50 PM

我寫乜攻擊你   係事實遇到不平事就要講出黎  乜一定要出手嗎  你覺得咁樣係話人既你都幾有問題  無辜唔敢講  不過相反你真係大年齡我下下叫停你都係要狂串咁你宜家想點  
咁末叫封post囉
回復 20# cmy

我也只是見到你這種激烈言論出聲而已,有分別嗎?
即係你可以想出聲就出聲,其他人就只可以收聲?咁你與共慘黨有咩分別?

你叫停就停?小學生玩捉迷藏嗎?你真的沒二十歲及社會人應有的生活智慧。:38:
想停就唔好再回了,我亦不想與你這種程度的"二十歲社會人"浪費時間了
我唔知今次邊個錯 但我對Eric冇咩好感

當我係某論壇睇完 "程广生Eric与Mirko激烈争执!" 段片 更猶確認 Eric不嬲有問題
回復  cmy

我也只是見到你這種激烈言論出聲而已,有分別嗎?
即係你可以想出聲就出聲,其他人就只可以收 ...
隨感一亡魂 發表於 2-5-2011 05:33 PM

真係好笑講到自己咁偉大  你唔識字就算  由頭到尾  都話雙方結局筆戰自己不停串完人話自己點正義  你年齡細唔到就想思想細咁你慢慢玩  仲話自己對事唔對人你算罷啦(  唔好意思向我上面留言話到既人   ) 你繼續慢慢話你既道理啦:ar:
回復 23# cmy

你完全無看我寫左D咩?定你唔止EQ連理解能力都低得可憐?真可悲。
你講既咩"對事唔對人"我一隻字都沒寫過你居然可以砌出來攻擊我?

繼續你果套吧,你依d低能當清高的年青人自有天收。
回復  cmy

你完全無看我寫左D咩?定你唔止EQ連理解能力都低得可憐?真可悲。
你講既咩"對事唔對人"我一隻 ...
隨感一亡魂 發表於 2-5-2011 06:21 PM

你宜家係唔係恐嚇
回復 25# cmy

咁叫恐嚇?你知唔知咩叫恐嚇?你真是二十出頭?
回復  cmy

咁叫恐嚇?你知唔知咩叫恐嚇?你真是二十出頭?
隨感一亡魂 發表於 2-5-2011 07:29 PM

你上面留言既字已經過左火位  請立即刪除
你上面留言既字已經過左火位  請立即刪除
cmy 發表於 2-5-2011 07:38 PM

你捨得收皮未阿?
刪post啦。已經完全同主題無關。
刪post啦。已經完全同主題無關。
原罪 發表於 2-5-2011 08:01 PM

所以未話要刪post囉有隻狗係度追住人亂吠:ar: