Toysdaily 玩具日報

查看: 13599|回復: 34

[新品消息] 模魂真悟傑作翻炒 ? !

真係吹脹....... :@::50:

在【模魂真悟】系列成立一年之際,我們對首款老產品進行了新的技術測試,
由此產生了本次技術測試版本的限量版試產產品。因為此次是測試試產,主要是
將這種技術用於其他產品的開發,提高產品品質和效果,作為新的技術誕生的紀念,
全球限定版RX-93 V GUNDOOM將於五一期間推出,數量僅為999只。:blame:

幹嗎盾牌的徽章是突起, 不是貼紙的嗎 ? :?
學足BANDAI作風,一模多用、無限限訂:ar:
water marks:53:

new tech? just pre-paint the model:58:

not buy gundam...
油埋?:?
多謝大大資料分享
我超想買一盒的啦∼不過我人在台灣應該搶不到,我想我跟它是無緣了!:79:
給笨呆一些刺激是不錯滴...:71:
Ivan................. Can help me this time???????????? :help:
Ivan................. Can help me this time????????????
Douglas.M.Saint 發表於 1-5-2011 12:27 AM

唔好制呀~~實物上色差到你唔信,睇過實物德哥你實會爆粗:DD
已買。有些位上色好靚,有些位就飛哂邊。現在組合中,遲d同大家分享下!
點解冇電鍍~
點解冇電鍍~
whitedevil 發表於 1-5-2011 03:37 PM

我反而想問點解唔出沙鴨脾
已買。有些位上色好靚,有些位就飛哂邊。現在組合中,遲d同大家分享下!
initialb 發表於 1-5-2011 02:33 PM

我今日係雞旺都唔見, 請問係邊樹買呢 ?
我反而想問點解唔出沙鴨脾
Kel_Kel 發表於 1-5-2011 08:42 PM

x2:67:
砌咗中身. 大家唔好咁高期望~~~