Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]Bandai GX-59 Daltanious金毛獅王

回復 359# kinis

同意, 其實理得佢咩版 , 有心儲玩具既, 唔睇盒有咩可能分得出 , 相差果一百幾十度咁耐 , 岩價既直接入手, 唔需要理咁多的 , 等於買樓咁 , 有咩人捉到個價  , 有需要有能力咪買囉
跟住又會問幾時會有更靚價十三魚內, 再之後問十二魚內 , 重覆又重覆, 好喇之後消化咁D貨價又上番十四、五 ...
kinis 發表於 19-6-2014 10:00 AM

仲女人過啲婆仔.
回復 354# kinis

我初版時16魚左右入, 比宜家貴一百幾十, 不過都無後悔, 因為已玩了幾年. 早買早享受.
一講13xx, 成堆衝出黎, 真係...................
AK30 發表於 18-6-2014 04:19 PM

好難怪, 話明呢個係 [價錢帖], 見心郁價發文追問都係人之常情~
利申:初版時已入手, 純粹八掛再販賣咩價 {:2_287:}
同意自己覺得價o岩就好買, 唔好期望能在市場最平價位時入手~~
否則結果九成都係買唔到 / 食升返果個價
(大部份人都係咁, 例外的只有極少數幸運兒)
亞版大貨到未?
到左即入
[quote]亞版大貨到未?
到左即入
dvdvdv 發表於 25-6-2014 12:28 PM

個個有愛C兄今次一早買左,玩到好鬼開心個隻.
嘜大貨細貨都到晒啦~ 如有心買,唔會為三幾十咁耐都未買囉~
到左即入

個個有愛C兄今次一早買左,玩到好鬼 ...
宇宙之王者 發表於 26-6-2014 09:59 AM

100000% agree!{:1_235:}
到左即入

個個有愛C兄今次一早買左,玩到好鬼 ...
宇宙之王者 發表於 26-6-2014 09:59 AM

係啊, 今次十五魚入手,仲比初版開賣未炒時仲低, 玩o左成個月, 好開心
回復 365# dvdvdv
到左喇! 快d入啦! 入完記得post呀!:36:
初版有買,賣左,又買番,15魚都抵,乜都要破底價果班,去金魚缸望實搏撈底好過三幾十係度磨班師兄啦:62:
初版有買,賣左,又買番,15魚都抵,乜都要破底價果班,去金魚缸望實搏撈底好過三幾十係度磨班師兄啦
adidas 發表於 26-6-2014 02:11 PM

師兄講得冇錯啊
初版時錯過咗,而家再出,開盒時嘅感動,咩都賺返晒啦
師兄們! 請問香港島呢邊 邊間平啲又信得過呀? 我唔想過海呀! 謝謝!唔該!
[quote]師兄們! 請問香港島呢邊 邊間平啲又信得過呀? 我唔想過海呀! 謝謝!唔該!
f97 發表於 21-7-2014 10:28 AM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

香港講黎講去咪又係得灣仔,不可能去銅鑼灣,北角...太古吧! ? 灣仔就去188個兩間"大批發" , 應該OK! 至於又要平又要信得過....{:1_217:}
回復 374# 宇宙之王者
Thanks! C hing