Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]Bandai GX-59 Daltanious金毛獅王

gazza師兄未入金毛咩??
tolete 發表於 27-5-2014 12:26 PM

金毛已經有一隻初版放柜內display啦。如果有靚價,才考慮多買隻收藏。。。。。。不過,如未等到金毛靚價,就先買G7。
回復 331# gazza1211

情況同你一樣!{:1_223:}
你儲好多系列,唔好系度扮野啦
tolete 發表於 26-5-2014 05:18 PM

好多唔係真架...................{:1_197:}
如果只係玩SHF,你d神話送曬俾我,唔該!!
馬仔 發表於 26-5-2014 06:21 PM

馬兄, 你又參予.......................你邊洗呀, 你咩都有.........:58:
{:1_220:}係咪有神話送
好毒,有錢人既超合金{:1_224:}
哈哈,睇唔過眼,我想要你限定個D:57:

馬兄, 你又參予.......................你邊洗呀, 你咩都有.........
ray文 發表於 28-5-2014 10:18 AM
好多唔係真架...................
ray文 發表於 28/5/2014 10:16 AM

唔咪真, 但全部都係堅.........:p

聽講有神話送?? {:1_220:}
哈哈,睇唔過眼,我想要你限定個D
馬仔 發表於 28-5-2014 06:47 PM

我都冇咩限定咋...............得好少..........:55:
唔咪真, 但全部都係堅.........

聽講有神話送??
可變戰士 發表於 28-5-2014 09:58 PM

你送比我........................{:1_215:}
最平是否1450!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
見過$1350
.....................................
那兒??????
那兒??????
冬暖夏涼小恐龍 發表於 12-6-2014 12:33 PM

呢 d 貨通常得一盒半盒, 仲要九成係個盒撞到凹晒, 先可以咁平

通常係店主見賣唔出, 所以平平哋賣埋佢費事阻住
Mongkok $1380 Asia ver.