Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Paner1sti

[詢問] 點解無兄弟提下EBay小龍? 又話1/5...

今日諗住去問....去到連個版都冇埋....
之後問姐姐幾時有....姐姐話:5月底....
之後我女朋友突然問我:漫 ...
neweasonlss 發表於 29-4-2011 12:54 AM

連個版都冇埋?!莫非攞左去北京度頂住檔先??順手又靠個版令多d國內同胞落搭?:66:
雖然我無訂Michael, 但我本來都好期待買現貨...點知一等兩年...又咩都唔交代...真係同"逃"個主題夾晒...

neweasonlss 發表於 29-4-2011 12:54 AM
雖然我無訂Michael, 但我本來都好期待買現貨...點知一等兩年...又咩都唔交代...真係同"逃"個主題夾晒...

...
nam501xx 發表於 29/4/2011 09:08

跟本係 Michael 就攪唔掂, 冇理由出大佬唔出細佬,
所以連大佬都唔出, 出隻 t-bag 算.

十五工作日后... (EB only work half day every week)
統一採用快遞的形式.... (They could only send out one box everyday)
:66:
其實我想問下EB,佢地"15個工作日"=幾多個"地球日"?

唔知姐姐個下會有咩反應呢:35:
唔知姐姐個下會有咩反應呢
anpanman_lo 發表於 29-4-2011 11:42

原來咁得人驚
小弟初玩1\6
一心諗住入番隻李小龍
尋日都諗住去訂
去到見到唔見咗隻辦
仲諗緊會唔會就黎有分件辦所以收埋咗之前個隻
睇完咁多回覆先知佢原來有前科
睇黎都係等佢出大貨先去碰下運氣
頭像被屏蔽
就當佢係今年5月, 但係計新曆5月定舊曆5月? (講笑~)
可能係計"瑪雅"曆~wow...:34:
EB唔夠錢找數
要買家先比錢,他們清左廠條尾數
先可以出到貨...
唉...其實EB不如考慮轉營做第二樣生意啦
浪費大家時間金錢
值得嗎?
EB唔夠錢找數
要買家先比錢,他們清左廠條尾數
先可以出到貨...
唉...其實EB不如考慮轉營做第二樣生意啦
...
Predator3 發表於 30-4-2011 04:48 PM

絕對認同大大講法:71:
睇佢出貨速度同埋出貨既質量,我諗佢既資金流真係好緊絀...... 都係小心D好。
之後問姐姐幾時有....姐姐話:5月底...

2046年5月底:73: