Toysdaily 玩具日報

[詢問] 點解無兄弟提下EBay小龍? 又話1/5...

到時又話因技術問題, 所以要遲一年發貨
gekigoke 發表於 27-4-2011 10:15 AM

不需向任何人士,作出任何交代了 ...

因為 ... 從沒聲明何時開始快遞, 也沒誠諾何時之內發放到玩家手中
信佢一成, 雙目失明!!!
果然無改錯名....."進入悲"
頭像被屏蔽
HT出貨唔會事先打鑼打鼓, 係有就出, Fans自然會出文宣傳
EB就周圍吹, 好似好大件事咁, 係真係假從來無人估 ...
dogjumpjump 發表於 27-4-2011 01:20 PM

之前講過話身體同膊頭一定會分件, 去eb訂時, 姐姐都會講, 所以, 我都想睇下分成點, 最後可能又係一般的包膠, 得啖笑................
"enter悲"已經去到個個都睇死佢既地步啦.......
"enter悲"已經去到個個都睇死佢既地步啦.......
neo.L 發表於 27-4-2011 02:15 PM

入碑 ... ... :o
入碑 ... ...
558558 發表於 27-4-2011 02:27 PM

由"enter悲"變左"enter碑".....:Q
:DD:DD
我對eb都仲有d期望的, 不過只限於出o左大貨後, 如大貨ok我係會買的. (唔理佢有無$888, 或者 ver3.14頭雕塗裝, 自己接受便可以了)
頭像被屏蔽
佢都仲未公布第2階段測試、撞擊測試、最後階段測試....之後可能殘念:50:如果順利通過(對唔對版不包括在內),會再公布包裝盒成功研發圖,邊可能準時呢?請大家體諒:54:
15工作日.... = 150 days on earth? :45:

I'm not stepping on EB though, I've pre-ordered its upcoming BL figure as well & truly hope it can fight back some day...
今日諗住去問....去到連個版都冇埋....
之後問姐姐幾時有....姐姐話:5月底....
之後我女朋友突然問我:漫畫節你唔係係呢間野度訂左隻咩米高既咩.....
我就話:係阿
女朋友:拎埋走la 現在
我就話:未拎得,現在得半隻係度(個版)
女朋友:成兩年先做到個半版.....(幾大聲的)

我不敢望姐姐就同女朋友走左la ......:ice:
:59:
:DD
今日諗住去問....去到連個版都冇埋....
之後問姐姐幾時有....姐姐話:5月底....
之後我女朋友突然問我:漫 ...
neweasonlss 發表於 29-4-2011 12:54 AM

佢有無話邊一年5月底呀:DD
sorry,大大,玩下咋!!