Toysdaily 玩具日報

[詢問] 唉...剛買了隻P1就泥足深陷...怎樣選才好?

不用頭痛......

基本上 HT 計劃重出大部分"經典" (AVP, Rocky, Rambo)

是重出, 不是復刻 (就像 MK2,  ...
Gretzky99 發表於 26-4-2011 01:15 AM

HT公報有計劃重出ma?:64:
樓主師兄,請放心 ... 3xxx 買P1,
不能話買貴左, 而HT未確認出DX Ver P1,
就算出 ... 你睇最新出既  ...
558558 發表於 26-4-2011 11:00 AM

買 Dutch 必定後悔,侏儒一樣.....:no:

唉...剛買了隻P1就泥足深陷...
想請教各Predator Collectors
如果我現在只有一隻P1
下1-2隻應該買哪隻才 ...
Predator3 發表於 26-4-2011 12:42 AM

小弟反而感得:65:

Celtic最型,因為個mask同埋佢原本係leader.:71:

Chopper若唔戴mask係好靚ga....可能多左對骷髏棒la,擺post又靈活:36:

Scar成名作....但中間塊甲所至.....post較局限....但放心!!佢係主角!!!名氣搭夠:66:

Elder因為頭髮colour,毛毛,支矛有別於其地,又紅袍加身!!!其實最sharp:75:

*單論配件精細度而言....現Predator S遠有不及:42:
不用頭痛......

基本上 HT 計劃重出大部分"經典" (AVP, Rocky, Rambo)

Gretzky99 發表於 26-4-2011 01:15 AM

甘大獲:shiny:

呢度大大話話 夠攸2張VIP o波:@
頭像被屏蔽
師兄一次過買曬就可以止痕啦
不過之後會好空虛,因為追無可追
回頭是岸,都係等出新野把啦
甘大獲

呢度大大話話 夠攸2張VIP o波
改咩名好? 發表於 26-4-2011 01:10 PM

所以 HT 停止收 "VIP".........:he:
師兄一次過買曬就可以止痕啦
不過之後會好空虛,因為追無可追
回頭是岸,都係等出新野把啦
Oldcat 發表於 26-4-2011 05:15 PM

同意同意:78:
p1無話重出:67: ,就算係都係s裡面果隻,身形面身形都唔同:38: ,p1地台超正!!!
ht唔計DX有咩重出過?:45: mk II 今次都唔係重出,黑人版係ironman 2內角色, avp系列要重出就要等拍第3集,但avp 1內角色死得七七八八,應該唔會(無可能全部都出DX版)
ht唔計DX有咩重出過? mk II 今次都唔係重出,黑人版係ironman 2內角色, avp系列要重出就要等拍第3集,但a ...
rfreeman 發表於 26-4-2011 09:57 PM

HT 不是 Bandai

重出不會是100%相同, 不是復刻

炒家以外, 沒有玩家會不喜歡新版....

那麼你是............:@

[quote]HT 不是 Bandai

那麼你是 ...
Gretzky99 發表於 26-4-2011 22:06 [/

小朋友唔好咁敏感,HT
HT 不是 Bandai

那麼你是 ...
Gretzky99 發表於 26-4-2011 22:06

小朋友唔好咁敏感,HT

小朋友唔好咁敏感,HT
不用頭痛......

基本上 HT 計劃重出大部分"經典 <-------- 難道你係 howard ??  (AVP, Rocky, Rambo)
要重出 出在n年啦 !!!! 洗等咁多年 ??? 你自己諗啦 !!!!