Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 影武者

[分享討論] 冷門小分享...殺戮戰場

回復  vanhelsing

由於此殺戮戰場也不是太好賣,HT應是一隻起二隻止,但我希望他出埋Elias(忠的,被害那 ...
影武者 發表於 25-4-2011 09:12 AM

尊尼特普個隻唔出都算,但Elias呢隻一定要出啦!:42:
回復 16# vanhelsing

我都想...但我們應死心...HT應不會令我們圓夢...因為Platoon不是Predator...:61:
c兄..
話說我係好奇心驅使下:35:
攞左個水壺出黎睇:36:
但係放返入去後:67:
扣唔返個兩粒野:47:
點算:79:
回復 18# kingwong1994

我也取出過,扣一定扣得返,但要小心,因為那X扭,突出那邊好幼,要對正另一邊的圓孔才好用力迫入,否則斷了突出那邊就麻煩了。
回復 19# 影武者

突出那邊俾我弄彎了:56:
回復 20# kingwong1994

所以要小心啦....試下小心D再對正圓孔位,慢慢用力,如好彩的會扣返,相反會斷....

如斷了...建議拆了那些扣,改用針線縫合
回復 21# 影武者

扣到一個..  另外一個拉唔到返去果個位.. :79:
回復 22# kingwong1994

努力...小心....祝成功:77:
回復 23# 影武者

經過我既一番努力..  :54:
我決定放棄個水壺 :angry:
回復  vanhelsing

我都想...但我們應死心...HT應不會令我們圓夢...因為Platoon不是Predator...
影武者 發表於 25-4-2011 06:22 PM

遠既唔講,近既好似生化四既愛麗斯,Expendable既李連杰都另外個Jason講講下都無左下聞了.

:43:正~食壽司做好朋友~~~

我覺得綠魔應該會出嘅...不過可能係比其他HIT D嘅FIGURE出左先...
等生產線有空檔時...HT先推出掛..?
回復 24# kingwong1994

:63:堅持一點啦......又或用小鉗慢慢遂小令突起的修正,只怕金屬用料脆會斷...

其實此設計已較好,有d出品如此的小扣設計為了更像真又好,又或其他原因又好,攪一攪已爛得很難救治。
回復 27# 影武者

搞掂了.. :80:
整到我身水身汗:54:
下次都係唔好咁手多多:56:
up coming classic predator