Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

恐怖短片…
一共兩集…
按入去就睇到架啦…
第一集

續集
原罪 發表於 28-4-2011 10:35 PM

終於找到一樣比周星馳的摺登更具殺傷力的武器~~SPOON
我係24頁介紹既短片無人傾既?你地全部之前睇過啦?
原罪 發表於 29-4-2011 01:50 AM

哩個真係笑左~~~

不過有套比哩套更痴線~~  我叫做佢"超輪胎能"~~~:34:

http://www.youtube.com/watch?v=6G5pyFhmAqE  

cult中之cult, 痴中之痴~~~~:43:
Jason第9集係最難搵,其次係超能力者個集(雖然有出 HK版 但不知何解此片比其他幾集 HK版難搵),其他的 ...
toycoffe 發表於 29-4-2011 11:29 AM

超能力者個集我都好鍾意, 因為Jason終於有個對手~~~ :71:

but我都搵唔倒 :70:
轉下口味~~~  放套日式野sin~~3d animation  都市伝説物語ひきこ

http://www.youtube.com/watch?v=7vn3FglYM6k&playnext=1&list=PL81684180286DB303

http://www.youtube.com/watch?v=6i5ivJ0K0nk&playnext=1&list=PL81684180286DB303

http://www.youtube.com/watch?v=IyIWC9UUExU&playnext=1&list=PL81684180286DB303

http://www.youtube.com/watch?v=r_gn_4RG9HY

係日本手機downlaod用短片~~~
哩個真係笑左~~~

不過有套比哩套更痴線~~  我叫做佢"超輪胎能"~~~

cult中之cult ...
lokia 發表於 29-4-2011 11:45 AM

哩套等緊 dvd,開頭好多人唔信呢套係戲,以為係 fake trailer....
而我就係其中一個傻仔
timothy276217 發表於 29-4-2011 01:33 AM

死亡習作…我當年都係其中一個傻仔,:55:
睇完之後上網搵新聞睇,話佢地真係死左,:44:
只留下帶,都嚇左一嚇...:69:點知原來做左傻仔~:63:
同結局係唔同野。外國版 DVD 可能都有唔同版本。我講 ge 版本重有其他特典影像,好似喪屍襲擊記者片段等 ...
toycoffe 發表於 29-4-2011 09:12 AM

好,等我搵搵先~:71:
Jason第9集係最難搵,其次係超能力者個集(雖然有出 HK版 但不知何解此片比其他幾集 HK版難搵),其他的 ...
toycoffe 發表於 29-4-2011 11:29 AM

超能力者者係邊集,睇過太多分唔清了~:30:
超能力者者係邊集,睇過太多分唔清了~
Agent-Smith 發表於 29-4-2011 02:21 PM

第 7 集 :77:
好,等我搵搵先~
Agent-Smith 發表於 29-4-2011 02:19 PM

搵倒通知下~~ 我都好有興趣~~~~ :64:
哩套等緊 dvd,開頭好多人唔信呢套係戲,以為係 fake trailer....
toycoffe 發表於 29-4-2011 01:17 PM

我arm arm 睇左, 條輪胎能勁到無輪, 雖然好cult~~ 但如果真係有條敢既胎, 你都冇話唔驚, 分分鐘勁過Jason, 佢重有無限寄生能力~~ :34:
好,等我搵搵先~
Agent-Smith 發表於 29-4-2011 02:19 PM

這個版本 :35:
我arm arm 睇左, 條輪胎能勁到無輪, 雖然好cult~~ 但如果真係有條敢既胎, 你都冇話唔驚, 分分鐘勁 ...
lokia 發表於 29-4-2011 03:25 PM

師兄係邊度睇  ?:63:
師兄係邊度睇  ?
toycoffe 發表於 29-4-2011 04:05 PM

我當然係邪道la~~ 你要既話, 我可以pm比link你~~~:58:
我當然係邪道la~~ 你要既話, 我可以pm比link你~~~
lokia 發表於 29-4-2011 04:22 PM

麻煩師兄 la :35: