Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: riderfun

[詢問] HT 隻 CAPTAIN AMERICA 無哂影??

頭像被屏蔽
我都係!最唔似果隻Billie jeans 在亞虎賣成5、6千。五百就差唔多
Strawberry 發表於 4-6-2011 11:42 PM

亞fu d 價係癲癲地...有價冇市居多..
我要smooth criminal 做我第一隻MJ 架:63:
希望快一些出到啦
so 我一隻MJ 都未入過.... 我就係等smooth criminal
ilovetoys 發表於 4-6-2011 11:36 PM

x2~~~~~~~~~
回復 37# E神

x3~~~~~~~~~~~~~~~~`
我訂左THOR !! 都係為左CAPTAIN AMERICA !! 快D出!快D出!
今日陪fd出去買3.75"美國隊長 , 好想自己都快有1/6美國隊長玩 , 快d有個樣睇下就好
頭像被屏蔽
今日陪fd出去買3.75"美國隊長 , 好想自己都快有1/6美國隊長玩 , 快d有個樣睇下就好
歐比旺.肯諾比 發表於 5-6-2011 06:53 PM

:71::71::71:
我都係咁話, 快d 出現呀~~~
慢慢出就好啦…唔好咁快…咁買法好快無銀兩:(
最重要係! 個死人盾一定要係金屬造!!! 唔係金屬都電鍍呀:74:.....咪好似IRONMAN咁膠色…:*
其實本身覺得套服裝麻麻地
都想放棄唔入
但一想起那個1/6盾
都係打算比錢算了
iwillneverlose 發表於 5-6-2011 08:29 PM

個人覺得 ,captain 同雷神電影板的服裝都麻麻地...........:31:
個人覺得 ,captain 同雷神電影板的服裝都麻麻地...........
E神 發表於 2011-6-6 02:58

可不可以話好過超人套紅藍衫?{:3_145:}
個人覺得 ,captain 同雷神電影板的服裝都麻麻地...........
E神 發表於 6-6-2011 02:58 AM

雖然係! 但唔買又怕會後悔!  :80:
演員話下回有新戰衣(緊身的):47:翼翼!?