Toysdaily 玩具日報

[詢問] HT 隻 CAPTAIN AMERICA 無哂影??

回復 17# buzz

green lantern我估一定有, 不過老實說, 要將green lantern件衫實物化而又要靚....都幾難呢.
其實我十分期待呀....:)
一定要出埋red skull呀!!
佢同綠燈俠都8月上
唔知HT會唔會出綠燈俠
綠燈俠真係難做, 戲入面套衫係cg 黎架
綠燈俠 ~ 正 :71:
出左美國隊長先講野:blame:
儲埋儲埋咁多license 但係掛住出其他:die:
回復 21# ilovetoys

根本個套都唔算係衫,係按身體肌肉紋理形成一套戰衣,如果要出的話,基本上要成個包膠,個包膠波地油成套戰衣,有d基度,但如果要出HT技術都得嘅,好唔好睇就真係唔知。
遲出唔緊要,最緊要質數,唔好諗住實多人買為趕貨求其就得了:54:
回復  ilovetoys

根本個套都唔算係衫,係按身體肌肉紋理形成一套戰衣,如果要出的話,基本上要成個包膠 ...
買買買 發表於 4-6-2011 10:02 AM

所以我都唔期隻綠燈仔:58: ,
我只係好期待隻美國隊長呀:blame:
話冇影MJ SMOOTH CRIMINAL更加冇下文.... 明明上年尾EXHIBITION話會有得睇, 成半年影都冇... 唔係又要等周年紀念先出ARMA...
佢同綠燈俠都8月上
唔知HT會唔會出綠燈俠
bjhyn 發表於 4-6-2011 01:05 AM

綠燈俠今個月16號上喎
話冇影MJ SMOOTH CRIMINAL更加冇下文.... 明明上年尾EXHIBITION話會有得睇, 成半年影都冇... 唔係又要等周年 ...
sprewell12 發表於 4-6-2011 02:49 PM

你講起...我都等緊隻smooth criminal 呀:blame:
對佢,,,,,,,,, 印象唔多深刻!! 都係中意superman batman spiderman < 呢d classic!! captain 對我來說比較新~~
我想要 MGS :63:
呢隻真係唔急....最緊要出得靚....so far咁多隻MJ都唔算太似樣....
heewing 發表於 4-6-2011 08:21 PM

so 我一隻MJ 都未入過.... 我就係等smooth criminal