Toysdaily 玩具日報

[分享討論] outrun

唔記得邊個題過話想買
xbox360版本呢幾日特價, 400MSP, 即是大約$40, 要去xboxlive的賣場度下載.
d 隻 我有 wor, 果時唔知仲咩唔洗$, 我 dl 左 ... kakaa :66:
d 隻 我有 wor, 果時唔知仲咩唔洗$, 我 dl 左 ... kakaa
Vince 發表於 20-4-2011 11:30

我都係免費果時dl左outrun. 雖然賽道同模式比以前的PS2版少左好多, 但仍然幾好玩.

另一隻"期間無料限定"  的ghostbuster就真係無料到, 成隻GAME最正係首電影版主題曲
outrun 我以前成日去靈機打, 但冇一次係可以完成晒, 次次都係爭少少時間 :80:
回復 4# bbf1125

""靈機""

已經執左十幾年囉~~ 我80尾-90年代常去的~:36:
回復  bbf1125

""靈機""

已經執左十幾年囉~~ 我80尾-90年代常去的~
潔白紙巾 發表於 21-4-2011 13:44

真係好懷念, 果時一有新既大型game 多數都係靈機最快有, 我就90年代差不多每星期都有3-4 晚係果度蒲 :67:
回復 6# bbf1125

我都好記得...
個時有8人街霸2連賽, 不過打完一場要走位, 唔睇定都唔知去邊個位..
係我話想玩 Outrun...謝謝報料
回復  bbf1125

""靈機""

已經執左十幾年囉~~ 我80尾-90年代常去的~
潔白紙巾 發表於 21-4-2011 13:44

靈機真係好大... 好多機好多高手.   果幾部daytona又係成日有堆滿人.
不過煙味都好大...........
靈機真係好大... 好多機好多高手.   果幾部daytona又係成日有堆滿人.
不過煙味都好大...........
getterwing2 發表於 31-5-2011 11:37 AM

daytona,我SS打到唔停得手。