Toysdaily 玩具日報

[其他] [已出]變形金鋼!卡巴合身!

1號飛機,大合身時突件主要去哂武器度

拆件

人型

2號消防車,繼續拆件,突件去左武器,左拳同心口等

3號仔,突件去左肩甲,心口,右拳

4號開始,懶人mode 開始,突件去左腳,腰

5號,突件去左頭同武器

6號,配角加造形....好明顯針對一d買唔到某日版未出既某 d class角色.....突件去左腳同"加拿大"

比例 with星星叫食玩

2合一都仲係細過星星叫

六合一(係六拆完合一囉)

呢set野...可以令各位體會到..這套東西不會有山寨...因為它跟本就是山寨質素,d膠比之前 tf 3 part仲差,掂上手,我直頭肯定d貼紙係甩硬

另外仲有2圖,就係傳說中既  美版united 跑車戰隊!

必殺!戰隊炮!
頭像被屏蔽
合體後就幾靚,但合體前,每隻都好薯..
請問有盒睇一下嗎??
leo2004 發表於 17-4-2011 02:37 AM

已掉哂....

可以咁講,除左合體件之外,只要你搵到6個同款素體...你都可以合到...因為六隻主體大致係一樣(係身上d刻紋同少少位位有分別
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
似勇者多D!:p
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
買這些一套唔太出名作品的食玩有時都好貴...
leo2004 發表於 17-4-2011 01:12 PM

岩岩出去買左,全屬情誼結。不過佢好似有類似multiforce既gimmick
呢隻叫gaiacross,貌似係K記原創角色?