Toysdaily 玩具日報

查看: 10787|回復: 7

[劇場創作] 海賊被捕(海賊戰隊)(小弟惡攪之作)^^死圖已處理

海賊被捕(海賊戰隊)(小弟惡攪之作)^^死圖已處理

某天,在街上停泊了一架電單車...........

豪快王: 架車幾靚喎~~

豪快王: 架車真係月睇月靚呀^^

豪快王: 真係好想渣下佢呀~~

豪快王: 睇下先附近好似冇人喎,咁不如.............嘿嘿^^

豪快王: 上車啦~~~哈哈哈~~~

豪快王: 我係咪好型呢?????哈哈~~

豪快王: 等我渣返去響阿媽面前威下先^^

豪快王: 點解好似有啲聲既??
Wii.....Wii.....Wii.....Wii.....(警笛聲)

特搜粉: 前面既電單車,我命令你立即停車!!

豪快王: OH~~NO~~~~警察!!!不過...........

豪快王: 警察姐姐,做咩妳咁細粒即??^^

特搜粉: 你理得我大粒定細粒丫,警察叫你停車就停車!!
豪快王: 警察姐姐,妳咁靚女,如果係想同我去街都OK既,叫我停車比你拉???NO WAY~~886^^

特搜粉: 可惡的海賊,拒捕??我合體!!!

特搜合體: 咪動!!!!停車!!!

豪快王: 嘩!!!好驚呀!!~~~

豪快王: 掉頭走先~~88^^

豪快王: 架車............好似有啲問題喎..............

豪快王: 做咩架車會識變型架??!!
鐵馬刑警: 大海賊,我今日係同師兄一齊黎拘捕你既,乖乖地跟我走啦~

豪快王: 睬你地都傻~~不過二對一,唔著數~拎返把刀用先~~嘿!

豪快王: 我一刀砍走你支槍!!!

掉左..............

鐵馬刑警: 師兄唔怕,仲有我,看刀!!
豪快王: 我擋!!

特搜合體: 唔緊要,我都有劍~~

豪快王: 我以一敵二都唔怕你地既~哈~

特搜合體: 咁得戚???看我腳仔機關炮啦啦!!!'

豪快王: 我跳!!我閃!!

鐵馬刑警: 有破綻!!!
豪快王: 幣!!!

特搜合體: 加埋我把劍,睇下你仲走得去邊!!

豪快王: 可惡,咁我只好扮住棄刀投降先,一陣一有機會就著草!!

特搜合體: 用個手銬銷住你先,睇你仲點走佬!!

豪快王: 吓????咁我可以點走呀??

鐵馬刑警: 乖乖地跟我地返警局啦!!!你洗定個八月十五都得啦~

豪快王: 唔得~~~我一定會諗到計走人架~>.<~(完)

三位謝謝各位的觀賞~~多謝^^

來個玩野的紅綠藍合體^^
bandwidth exceeded:58:
叉叉叉叉叉燒包.....:70:
叉燒包 ed:Q
有趣的故事
多謝分享
小弟已處理all死圖
強烈要求大合體再捉海賊:DD
強烈要求大合體再捉海賊
fire526438 發表於 22-4-2011 11:18 AM

等海賊都出大合體先啦^^