Toysdaily 玩具日報

查看: 6714|回復: 23

我的第一隻12吋 綾波 ^___^

各位師兄好 這是我第一個(正式)的post 黎左呢個forum都2年啦 真係眼界大開~

平時玩開finalfantasy同evangelion related同bb戰士(^__^) 既野 都係剛開始玩12吋

綾波是我的第一隻12吋 影得唔好請各師兄比d意見 希望下次可以有進步 多多指教  :64:

pose唔係好識擺 又唔係太敢動手 因為件衫真係比我感覺十分脆弱....

隻野背面有少少錯位 本來想拿去換 最後都係決定keep住 算是種緣份吧......
同萬信最好冇咩緣份:49: :49:
背部的錯位是什麼...看不出...幾好喎:43:

回覆 3# 的文章

"0"字下面呢 那個黑色area 左右塊布"車"到一上一下 (可能枝透明棒遮左少少)
原帖由 kinictat 於 4-10-2009 17:27 發表
"0"字下面呢 那個黑色area 左右塊布"車"到一上一下 (可能枝透明棒遮左少少)

明白...都不是大問題,此情況我覺得是常出現...:73:
原來如此 因這是小弟第一次買12吋 所以可能比較怕中招 多謝師兄意見! :64:
原帖由 kinictat 於 4-10-2009 06:17 PM 發表
原來如此 因這是小弟第一次買12吋 所以可能比較怕中招 多謝師兄意見! :64:

係呢間廠0既QC 係咁差....所以習以為常...:cool:

ANYWAY..隻野算唔錯GA喇~~ENJOY 啦..DUN THINK TOO MUCH~

唔錯喎:65:
大大做得好呀!
可以擺多d姿勢就好喇!
唔好忘記,呢個係action figure,生動o既甫士會為佢注入靈魂呀!:61:
件衫好似好易爛咁:time:
相冇乜問題,係甫士方面,雙腳夾得太緊,好似忍緊尿.
可睇多D其他post,或者參選pvc公仔動作再試.

回覆 7# 的文章

仲以為medicom甘大間公司會做得好好tim 我想多了 ^^"

回覆 8# 的文章

多謝你~ 會繼續努力 學擺pose :64:

回覆 9# 的文章

明白哂 會試多d pose 希望熟能生巧 :64:

回覆 11# 的文章

明白!! 好難捉到點為之自然 真係要試多d pose先會get到! 我會努力~! :*