Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 特別版 - DC Comics Super Hero Collection - Batcycle

^玩刮地, 有少少火花架

^錶版就做得拿西左少少

^得 9cm 高, 算係做得唔錯架啦

^比起普通版個盒當然靚d 啦

^特別版有獨立編號

今次介紹o既Batcycle, 屬於佢地o既 Special 系列 (每逢特別造型, 或者size 較大的人物, 都會被列Special 系列), 這個Batman and Batcycle 就係佢地Special 系列中排 No.7.

當然, 香港代理就未出, 不過相信日後就會蒲頭

其實呢d 相都上年暑假影, 襯佢而家人氣幾旺, 拎出黎再分享下
香港未必有 :60:
Pal............. U haven't share your great stuff for a long time............. :71:
我有 HEHEHE!!!!!!! 上年在銅中地庫買的,一見到就忍唔住,不過個價.......足以買3隻SUPERMAN
唔知香港出唔出呢?
頭像被屏蔽
呢隻我都覺幾靚.

其實有一本因為睇All-Star Superman, 我有少少想買Centennial Park Superman
http://www.amazon.com/COLLECTION ... URINE/dp/1858751756
不過好鬼死貴...
香港依家有得賣特別版Centennial Park Superman同Doomsday