Toysdaily 玩具日報

[分享討論] medicom W

我有d 15/16想比佢噴tim....
neweasonlss 發表於 10-4-2011 06:52 PM

我取貨時,剛剛有人放低隻W
保幾耐,甩油有冇售後服務?不過真係太貴
回復 38# hongwohse

完全係另一回事......:shiny:
金藍係咪一樣價先?:p
真係好靚!!!即刻想追返隻黎俾佢噴
不過千八蚊齋噴唔連figure真係好那利,加加埋埋隻w要成三千銀,
噴油又唔知幾時裂,波地又唔知幾時碎
世界最危險既組合
回復  hongwohse

完全係另一回事......
迴轉宙斯 發表於 10-4-2011 09:13 PM

good....:71:
保幾耐,甩油有冇售後服務?不過真係太貴
shwong 發表於 10-4-2011 07:51 PM

冇保冇售後~願者上釣性質!係貴;但鬼叫medicom出唔到咁~硬食;但收到上好色的W,真係覺$1,800比得happy過收大膠W!收貨時我訂咗都想唔要
八舊都可以諗諗,千八就........:(

唔值話唔值,而係我自己真係唔捨得。
真係好靚!!!即刻想追返隻黎俾佢噴
不過千八蚊齋噴唔連figure真係好那利,加加埋埋隻w要成三千銀,
噴油又唔 ...
ase 發表於 10-4-2011 09:39 PM

其實同玩隻三千蚊fang joker一樣;唔知幾時白變黄,body幾時碎!我鍾意CJ形態,呢個價咪當買咗隻超限定應慕,相信呢個version肯定比隻fang joker更少有人持有;亦更罕有!

[quote]未噴前:

噴後:

重生後,我就好滿意, 大家又點睇? 唔知點解影相出
-----------------------------------------------------------------
這簡直是大重生~w復活啦~~~~
我也想讓我的w重生一下~可惜台灣沒有人在處理這個.... Orz
真是太漂亮啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
其實個條友都好快手,兩日就收貨交貨,勁........但1800真係唔係個個比到......
其實個條友都好快手,兩日就收貨交貨,勁........但1800真係唔係個個比到......
neo.L 發表於 11-4-2011 12:26 AM

我4月2號比佢, 4月10號先收到
不過清哥(聽人講佢叫清哥)d 嘢係幾勁嘅
之前佢雕隻 Kabuto Gattack, 同 Kabuto Put on 形態
都覺佢好勁
未噴前:

噴後:

重生後,我就好滿意, 大家又點睇? 唔知點解影相出嚟, 隻緣色深過實物 ...
hongwohse 發表於 10-4-2011 06:02 PM

完全值得:71: