Toysdaily 玩具日報

[分享討論] medicom W

有冇相睇呢?
玩具toy 發表於 8-4-2011 08:51 PM

應該唔會有啦....係鋪入面既DISPLAY櫃....
我聽到$1800 都嚇窒, 我諗住$1,000 左右
但鬼叫自已鐘意, 又唔識噴油
仲有佢隻綠色幾接近原版, 睇佢dis ...
hongwohse 發表於 9-4-2011 11:28 PM

1800夠你買曬氣泵噴槍,求其噴一兩隻野就控制到架啦......1800真係好貴.....
回復 28# hongwohse

咁就要睇下 MEDICOM BODY 長命 D 定係隻特別油長命 D....:36:
回復 32# neo.L

要控制噴槍用得好....並唔係 "求其噴一兩隻野就控制到" o架!!
回復  hongwohse

咁就要睇下 MEDICOM BODY 長命 D 定係隻特別油長命 D....
迴轉宙斯 發表於 10-4-2011 12:43 AM

衣家既新BODY 長命D吧
回復 35# 改咩名好?

希望啦!  至少我喪扭隻 kick hopper, 暫時都未有事o既.....:34:
唔怪得我見唔到.....原來無開.........
未噴前:

噴後:

重生後,我就好滿意, 大家又點睇? 唔知點解影相出嚟, 隻緣色深過實物???
趕住出街, 回來再 post…

:71:
1800夠你買曬氣泵噴槍,求其噴一兩隻野就控制到架啦......1800真係好貴.....
neo.L 發表於 10-4-2011 12:29 AM

我N 年前都有買過氣泵噴槍, 但唔識用
後來比咗個 friend .
其實唔係買唔買得起工具, 而係會唔會及肯唔肯做.
情形好似買公仔麵3元一包, 但我早餐情願比$18元人賺一樣.
更何況今次噴布面(人做皮), 有一定難度
頭像被屏蔽
睇落真係似食得實喎D色
好奇想知係用咩上,工業染料??
回復  neo.L

要控制噴槍用得好....並唔係 "求其噴一兩隻野就控制到" o架!!
迴轉宙斯 發表於 10-4-2011 12:44 AM

我知功夫有深淺,但係正常真係噴一兩隻野後就可以識造銀底透明面呢類效果.....
回復 38# hongwohse

真係想知用咩油?你暫時真係唔好大動作住.....如果佢保你兩三日既話又或者而家試吓,甩左油可以比佢再補.......:80:
回復  hongwohse

真係想知用咩油?你暫時真係唔好大動作住.....如果佢保你兩三日既話又或者而家試 ...
neo.L 發表於 10-4-2011 06:37 PM

我取貨時老闆有大動作屈比我睇;示範隻油(塗裝物料)的彈性;但卻也不建議長屈住擺同一姿勢:不過medicom不嬲都會爆;所以我會影多d相留念~hehe
我有d 15/16想比佢噴tim....