Toysdaily 玩具日報

[其他] [4月29號已到貨]4月再販 - Medicom BM 幪面超人 新電王 New Den-O

呢隻野唔係應募黎咩????
bsinsan 發表於 8-4-2011 02:53 PM

不是
    http://www.hobbystock.jp/item/view/hby-acf-00002703

回復 46# redfish

個盒唔會改做藍色咁核凸呀~~~:50:
聽日去黃SIR 到訂.....

有無大大知道有無得訂日版?
:74:

迴轉宙斯 發表於 9-4-2011 12:02 AM

黃SIR 話BM 12寸無行貨,所以全是日版:74:
咁即係唔駛揀啦~~~~ YEAH! :52:

迴轉宙斯 發表於 9-4-2011 12:02 AM

今日訂左...見到張野寫住....14號截訂

香港再早幾日吧...
回復  redfish

個盒唔會改做藍色咁核凸呀~~~
迴轉宙斯 發表於 8-4-2011 11:32 PM

DECADE同KIVA個盒都冇變到....不會吧
回復 1# goodies

今日剛訂左~ Thx CHing 報料!!! :64:
新電我一直心郁郁架喇,之前未買過拉打12",我想知道呢隻件皮衫係咪都會似以前果d咁會自動龜裂?
BM 新電王係我覺得質素最好嘅 12”拉打頭三名。:love:
黃SIR 話BM 12寸無行貨,所以全是日版
base 發表於 9-4-2011 12:23 AM

唔好意思,真係想知邊位係黃SIR,事關每次去親都同一位四眼前輩講FIGURE,對方非常專業,態度又誠懇,次次件12"有問題都幫小弟搞番好,因唔好意思逐一問人貴姓,我以為佢就係黃生,點知上次上去稱呼一聲黃生,佢好似以為我認錯人,到底四眼前輩定係冇眼鏡前輩先係黃SIR?仲有合金果邊位四眼肥前輩又係貴姓?
唔好意思,真係想知邊位係黃SIR,事關每次去親都同一位四眼前輩講FIGURE,對方非常專業,態度又誠懇,次 ...
wiswis 發表於 9-4-2011 09:03 PM

佢係sam(無記錯的話),黃sir係成日著背心褸果個
佢係sam(無記錯的話),黃sir係成日著背心褸果個
白羊座_穆 發表於 9-4-2011 09:05 PM

OIC......就係成日同SAM坐響同一櫃面個位冇戴眼鏡的仁兄?但我多數見阿SAM哥搞件FIGURE多D..
我今日都訂咗~
希望今次唔好好似decade咁現貨重平成舊水啦:26:
其實我成日"形"住佢地係三兄弟:58:
細收銀枱嗰位unkle係大佬,大收銀枱高個位係三弟,另一位瘦瘦地嘅就係二哥:66:
以上全屬個人想象,如有雷同,實屬巧合
我今日都訂咗~
希望今次唔好好似decade咁現貨重平成舊水啦
其實我成日"形"住佢地係三兄弟
...
Toruk_Makto 發表於 9-4-2011 09:59 PM

唔會吧....呢隻都係訂左好D.....

新電都多人想買