Toysdaily 玩具日報

[其他] [4月29號已到貨]4月再販 - Medicom BM 幪面超人 新電王 New Den-O

可能地震同幅射令到日本M記公司係營運上需要大量現金儲備,所以近排不停咁推出再版,不過對我呢D後追者黎講係好事黎既,當初第一版無入到,又唔想挨炒價,今次終於可以入返
可能地震同幅射令到日本M記公司係營運上需要大量現金儲備,所以近排不停咁推出再版,不過對我呢D後追者黎講係 ...
章戎 發表於 7-4-2011 11:29 PM

玩具界的qe2? 咁香港d抄家咪會蟹左?
講真...小弟分別係12月同1月....後追左kiva decade 新電王 kabuto, 真係覺得好無謂
講真...小弟分別係12月同1月....後追左kiva decade 新電王 kabuto, 真係覺得好無謂
Anfernee615 發表於 8-4-2011 00:56

全部都再出:50:
我記得果時初版好似 $11xx 倒
好事wo..........
全部都再出
布魯士 發表於 8-4-2011 01:00 AM

布兄你記唔記哥排, 我係敢pm你同金兄ga...我真係俾你地毒到先入, 點知敢樣 o咀..
全部都係最高企哥時入...最慘係隻kabuto出ver2...又要焗買
Anfernee615 發表於 8-4-2011 12:56 AM

c hing you should buy Mark Six (luk hop choi)
c hing you should buy Mark Six (luk hop choi)
roundbun 發表於 8-4-2011 01:19 AM

LUK...拼唔出個音,

我係9月先開始玩12吋GE...係11,12,1月哩幾個月順序入左 夜騎,Decade ,Agito, new den-o, Kiva, Kuuga, kabuto.....但開始再販我就慘曬, e家其他停住唔買,等再販新VER算.
Kiva都再出?呢個真係有興趣喎:p
聽超人黄sir話因為拉打40週年而再販這批12吋的....最後呢水!
布兄你記唔記哥排, 我係敢pm你同金兄ga...我真係俾你地毒到先入, 點知敢樣 o咀..
全部都係最高企哥時入 ...
Anfernee615 發表於 8-4-2011 01:02

唔好亂講喎,你比大舊金毒害炸,我都無份出post :53:
回復 24# Anfernee615

嘩!淨睇文字都覺得痛。
今晚拎左隻有問題decade比黃sir整,順便訂埋
base 發表於 7-4-2011 08:44 PM

隻decade有咩問題呀?我未拎:50:
年頭手鬆時,新電二牛四 同 加速三牛 都有諗過入呀,真係好彩!:(