Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [2011年4月新番] - 花開物語 (花開伊呂波) 強烈推介!!!

謝回覆...

小櫻再查過... 原型應該係 Panzsonic RP-HTX-9
賣HK$1,080... 但據聞已無貨.. ...
建議售價... HK$338... 小櫻最平見過HK$299... 為何你果個賣到成四百蚊咁貴嫁?...
小櫻 發表於 8-6-2011 11:07 AM

唔知啊...買左好耐啦....:80:
回復 55# 小櫻

借了其中一張圖做頭像
因為個場面真係好有趣
:77:
第11話

上次「神秘人」嘅評分報告終於刊登喇...

結果係...

緒花竟然去出版社理論?...

原來個劣評竟然係佢阿媽寫?!...

緒花決定玩大佢?...

緒花喱個扁咀表情好有趣...

嘩!... 斷正...

受到雙重打擊嘅緒花...

攤牌?...

俾阿媽背叛... 又被人NTR... 真係有夠慘情...

被民子同阿徹發現...

鳴鳴...

今集ED...

個Post update咗9個鐘都無人回... :55:

唔通喱個世界只係得EX合金Shin Getter?...:67:
個Post update咗9個鐘都無人回...

唔通喱個世界只係得EX合金Shin Getter?...
小櫻 發表於 13-6-2011 08:14 PM

見你咁慘,我就來回下啦,
花開真係好好睇,但係原來咁快就11集啦,
其實我覺得緒花應該要同阿孝講清楚,
唔係到時比人搶左就後悔莫及:67:
見你咁慘,我就來回下啦,
花開真係好好睇,但係原來咁快就11集啦,
其實我覺得緒花應該要同阿孝講清楚 ...
539203407 發表於 13-6-2011 08:43 PM

真係好感動...:79:

緒花其實唔係唔想回阿孝...係唔敢回覆佢... 查實女仔之家點都有啲怕羞... 而且可能佢驚回咗佢但又相處兩地陪佢卦...

小櫻上
真係好感動...

緒花其實唔係唔想回阿孝...係唔敢回覆佢... 查實女仔之家點都有啲怕羞...  ...
小櫻 發表於 13-6-2011 09:14 PM

怕羞...
仲以為緒花之前做咁多大膽既事,
所以佢應該唔會怕羞TIM,
淨係今集佢單人沖上雜誌社同人理論都已經好夠薑啦,
話時話,下集係唔係結局,連個集數名都叫"再見"
怕羞...
仲以為緒花之前做咁多大膽既事,
所以佢應該唔會怕羞TIM,
淨係今集佢單人沖上雜誌社同人理 ...
539203407 發表於 13-6-2011 09:24 PM

平時可以好大膽... 但到感情事就會變成另一個人啦...

記得好似話得兩季番... 得一季好唔夠喉嫁...

小櫻上
緒花好可憐…好惹人憐愛…

在玩具日報討論新番動畫簡直係對牛彈琴 :45:

——如果果套係性鬥士猩齒XX篇就例外!
緒花好可憐…好惹人憐愛…
在玩具日報討論新番動畫簡直係對牛彈琴  
——如果果套係性鬥士 ...
太陽之牙 發表於 15-6-2011 12:26 AM

好彩家下都係順便貼埋嚟喱樹咋...:67:

話說性鬥士小櫻到依家都係唔識得欣賞...:44:
好彩家下都係順便貼埋嚟喱樹咋...

話說性鬥士小櫻到依家都係唔識得欣賞...
小櫻 發表於 15-6-2011 12:36 AM

我淨係知性鬥士好多性衣,性衣,性衣,性衣,性衣,
老實講,我覺得有D悶,
近期係TVB做過,我睇完都唔知比咩反應好,
所以都係鍾意睇新番動畫多
#12 播放了   :77:

今次 緒花 被情敵一語道破死穴
就係怪佢拖得  考一  太耐遲遲唔表明心意 (阻著佢追 考一 )

另外
阿徹  個衰仔o既不良動機越來越明顯
緊張  緒花  到出哂面
民子  處於極度不安狀態 (我心照明月 , 明月照他人 , 好要命o架)
話時話,下集係唔係結局,連個集數名都叫"再見"
539203407 發表於 13-6-2011 09:24 PM

#12 預告仲有 #13  [ 四十万之女  ~傷心 MIX~ ]

我都意為 #12 之後就要等下一季 (甚至更耐)

緒花媽年輕時好萌~ :handshake:

緒花舅父細個時好弱,而且竟然係由日笠陽子配音?

呢兩集民子好似變了另一個人,不過超可愛~ :love:

《花開》真有趣~ :)
劇情俾你哋講晒... 唔使寫...