Toysdaily 玩具日報

查看: 8391|回復: 13

[詢問] Crysis 2

XB360 Crysis 2有無中文顯示~THANKS!!!!:)
唔記得講∼麻煩各位大大
已我所知 應該冇 ...
Crysis 2 好似有 demo, 你唔 dl 試下??
麻煩晒呀大大!!不過我見到game book介紹,有中文顯示!!!所以想問一問!!!
已我所知 應該冇 ...
Crysis 2 好似有 demo, 你唔 dl 試下??
Vince 發表於 4-4-2011 02:08 PM

PC 有中文...昨晚玩緊中:$

一開波個opening 型到 high high :handshake:.....開始時有DD恐怖:cool:
麻煩晒呀大大!!不過我見到game book介紹,有中文顯示!!!所以想問一問!!!
H.K壞孩子 發表於 4-4-2011 02:43 PM

PC 有中文...可能XB & PS3 會出中文
PC 有中文...昨晚玩緊中

一開波個opening 型到 high high .....開始時有DD恐怖
滴滴仔 發表於 4-4-2011 05:16 PM

你 ... 所謂既 恐怖 ... 對我黎講 ... 係冇咩 feel ga .. =_=
你 ... 所謂既 恐怖 ... 對我黎講 ... 係冇咩 feel ga .. =_=
Vince 發表於 4-4-2011 05:21 PM

我知..我知...我細膽:unhappy:
回復 8# 滴滴仔

我想,所謂既恐怖,其實係個緊張感!!!隻game 個感覺好正
同埋我覺得隻game幾難玩!!!
同埋我覺得隻game幾難玩!!!
H.K壞孩子 發表於 6-4-2011 09:42 AM

你買左拿??
係呀∼我買左啦,其實我無玩第一集,見畫面咁正就買左玩:71:!!!你有無上網打呀:)
回復  滴滴仔

我想,所謂既恐怖,其實係個緊張感!!!隻game 個感覺好正
H.K壞孩子 發表於 6-4-2011 09:38 AM

我細膽:79:
有冇玩過 Crysis 1 :67:

站時我覺得1 好D...感覺特別
隻2 ....好有 COD feel :67:
係呀∼我買左啦,其實我無玩第一集,見畫面咁正就買左玩!!!你有無上網打呀
H.K壞孩子 發表於 6-4-2011 11:38 AM

FPS 我一向 麻麻 ... 同埋 d 2個月 比 bandai 食左好多 $ ... 短期內應該唔會買 game ...
除非百幾蚊既 死貨 game la