Toysdaily 玩具日報

查看: 5150|回復: 21

[改造交流] ~[Seanjob喪作]~每年到咗呢個時候.......風 又 再起時.......

每年到咗呢個時候,我都會攞起這兩年前的作品,耳邊彷彿又再次聽到他的聲音,80年代如沒有他..........
我架Walkmen要黎做乜,我餅錄音帶一定大把位剩,無咗彩色大碟比我當牆紙用,去沙灘架小路寶無歌炸,我第一條女唔會叫Monica......
佢嘅影响力,唔駛多講了,希望以後每年都能制作佢一個角色!
功夫微溥,唔似唔好見怪!獻丑了----我們的80年代................

借KATO皮衫老牛褲一用!特此鳴謝!

Forgive me......

But he looks more like Leslie's "double"..........:67:

Something not right about the nose and the eyes, but that's my feeling.......:68:

But still look very good :52:

哩幅最似~~!! thx分享

另...你提及的"小路寶", 我差d忘記左呢個item....
pioneer disco robo2.jpg

pioneer disco robo.jpg

懷念80年代年青的日字....現在已經變左中佬....:oh:
:71:
頭像被屏蔽
算ok o架啦,至少我第一眼就知係哥哥
哩幅最似~~!! thx分享

另...你提及的"小路寶", 我差d忘記左呢個item....

懷念80年代年青的日 ...
MAX 發表於 31-3-2011 12:56 AM

從前如不羈的風不愛生根,我說我最害怕誓盟……
轉眼已是二十多年前的事:oh:
那無憂無慮的日子,震耳欲聾的爆機聲,午夜場,太古城中心…
只能成為片片回憶:42:
回復 7# Oldcat

當年用WALKMAN聽住哥哥嘅歌....
打開信箱,無心睡眠...等, 陪我渡過失戀嘅晚上....

太古城溜冰場...無限回憶...
拖住個女仔隻手後溜帶佢行.....:43:
青春不再....:oh:
回復  Oldcat

當年用WALKMAN聽住哥哥嘅歌....
打開信箱,無心睡眠...等, 陪我渡過失戀嘅晚 ...
MAX 發表於 31-3-2011 01:46 AM

今時今日教個仔聽 MP3, Lady Gaga, 少女時代

玩水上電單車"界"女........:DD
回復 3# MAX
淨係記得777,因為fd有玩過
都無印像小路寶個樣係咁,依家睇番都幾型喎~~~~
右邊3/7面最似,唔經唔覺咁就8年:67:
回復 8# MAX

真係好耐無聽過"後溜"呢兩個字:71:
青春係唔會不再既,
佢只係用左另一個形式出現:34:
:71:
哥哥 ~ miss u forever :handshake:
Sean 兄,快d出量產啦,等得你好苦呀!