Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 幪面超人 W 特寫寫真集「切札」

用泊鈕又無計wo
88643 發表於 16-4-2011 10:54 PM
一係整個件..或者..我試過cut左d泊鈕..轉用雙面膠紙痴實..再係面痴返d細假鈕上去..
takeshi 發表於 16-4-2011 11:10 PM

點解d內泊鈕咁大粒,仲要黑色拼紅衫咁大 contrast!!!
最頂癮係,件羽毧外套全用極細又合 1:6 比例嘅泊鈕......虎頭蛇尾....無癮囉! :blame:
仲有就係個窄膊.....唔著羽毧就不坎入目.....變左做大頭仔... :ice:
攪到連玩「輕先」都無晒興趣.... :72:

月頭幫你拎盒lo
88643 發表於 16-4-2011 10:42 PM

越睇越鍾意 ACCEL 個變身器~ :no:
仲有就係個窄膊.....唔著羽毧就不坎入目.....變左做大頭仔...
攪到連玩「輕先」都無晒興趣....  ...
fktuen 發表於 17-4-2011 12:22 AM

件恤衫又係流d ge...:ice:...又偷鷄...
一係換闊膊body?(但我睇相又未去到好誇甘,果個年代老西好似係窄窄地)但又會吾會到件羽毧吾岩..:55:
越睇越鍾意 ACCEL 個變身器~
fktuen 發表於 17-4-2011 12:28 AM

望清楚d:he:
點解d內泊鈕咁大粒,仲要黑色拼紅衫咁大 contrast!!!
最頂癮係,件羽毧外套全用極細又合 1:6 ...
fktuen 發表於 17-4-2011 12:16 AM

配5配到d紐呀:78:
件恤衫又係流d ge......又偷鷄...
一係換闊膊body?(但我睇相又未去到好誇甘,果個年代老西 ...
takeshi 發表於 17-4-2011 12:29 AM

換闊膊body件老西樓就要再造過一件, 件羽毧就實吾岩....  :42:
其實窄窄地 okay,只係上鏡肉酸.... :80:
望清楚d
88643 發表於 17-4-2011 12:31 AM

支 memory 係 JOKER~ :78:
配5配到d紐呀
88643 發表於 17-4-2011 12:33 AM

應該配到嘅,所以要去 「入點」 問問~ :67:
支 memory 係 JOKER~
fktuen 發表於 17-4-2011 12:49 AM

:71:
88643 發表於 17-4-2011 12:55 AM

紫燈配 Accel Driver 正過 紅燈多多聲~ :71:
紫燈配 Accel Driver 正過 紅燈多多聲~
fktuen 發表於 17-4-2011 01:00 AM

關咩事丫,支Accel已經5知飛左去邊:59:
個衰仔好學5學,學晒龍哥o甘,一拎上o黎就飛,再插支Trial落去..........:56:
關咩事丫,支Accel已經5知飛左去邊
88643 發表於 17-4-2011 01:09 AM

:blame: :blame:
咁都得!! 仲話全新!! 佢腦脾丫!! :blame: :blame:!!!
咁都得!! 仲話全新!! 佢腦脾丫!!  !!!
fktuen 發表於 17-4-2011 01:12 AM

係小兒玩到..................:die:
係小兒玩到..................
88643 發表於 17-4-2011 01:16 AM

:78: oh i see~ sorry~ :shy:
比仔仔玩唔見都無咁傷 ~ :DD