Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 幪面超人 W 特寫寫真集「切札」

呢本差5多三魚
88643 發表於 2-4-2011 10:39 PM

有兩本喎 :ice:
所以我話十幾算十幾算... 不如算...
有兩本喎
所以我話十幾算十幾算... 不如算...
玩具 發表於 2-4-2011 10:45 PM

你叫響鬼兄影咗post上嚟算啦:p
我都入左了~真係正到爆曬燈!..我個人覺得W fans都應該要入...
takeshi 發表於 26-3-2011 07:59 PM

我都入左~! 但隻 FJ 影相又唔記得攞黎做  reference :26:
:42: 唉...老了....
又比人用來做實驗品..卓完就踢人走..你睇下W包書外紙內頁底響鬼復刻變左做EX..
takeshi 發表於 26-3-2011 08:25 PM

唉...我都有入.....話咗笨大同我過唔去啦~ :what:
唉...我都有入.....話咗笨大同我過唔去啦~
fktuen 發表於 15-4-2011 04:07 PM

:he:
88643 發表於 16-4-2011 02:31 AM

笑得咁奸~ (拿拿拿, 我無話過退出玩具界啊, 頂多半退休啦~) :p

係呢, 88643兄入返 DCD 本書未?:D
係呢大大有冇入BM公仔 collection 本書?裏面影到隻BM Skull大叔人間體 好靚,現在後悔無訂 :no:
我都入左~! 但隻 FJ 影相又唔記得攞黎做  reference  
唉...老了....
fktuen 發表於 15-4-2011 03:56 PM

我尋晚睇本書時都冧緊吾知你有冇望下本書d pose做reference..:shy:

係呢大大有冇入BM公仔 collection 本書?裏面影到隻BM Skull大叔人間體 好靚,現在後悔無訂
fktuen 發表於 16-4-2011 06:38 AM

無入ar..我見好似係用番雜誌d相..無新相..加上我吾岩咸旦..好似無詳睇甘..
我都掙札左好耐..一來太貴..二來如果以買W人形喜愛ge次序又未到佢..所以算了..
到出時睇下有冇$+隨緣算了...
笑得咁奸~ (拿拿拿, 我無話過退出玩具界啊, 頂多半退休啦~)

係呢, 88643兄入返 DCD 本 ...
fktuen 發表於 16-4-2011 06:32 AM

入咗啦:p
我尋晚睇本書時都冧緊吾知你有冇望下本書d pose做reference..

無入ar..我見好似係用 ...
takeshi 發表於 16-4-2011 09:04 AM

你睇下出本響鬼既,你跑住去入啦:p
你睇下出本響鬼既,你跑住去入啦
88643 發表於 16-4-2011 09:54 AM

係新料ge就會..返炒就算..我有齊...:he:
係新料ge就會..返炒就算..我有齊...
takeshi 發表於 16-4-2011 10:50 AM

喂,我喺旺角某時裝商場見到有鋪整1�1嘢:p
係呢大大有冇入BM公仔 collection 本書?裏面影到隻BM Skull大叔人間體 好靚,現在後悔無訂
fktuen 發表於 16-4-2011 06:38 AM
:he:
我尋晚睇本書時都冧緊吾知你有冇望下本書d pose做reference..
無入ar..我見好似係用 ...
takeshi 發表於 16-4-2011 09:04 AM

影嗰時完全忘記有本書嘅存在! 所以D pose 唔係好夠魄力. :26:

SKULL 叔九月先出, 真係有排, 可好好考慮先入.
影嗰時完全忘記有本書嘅存在! 所以D pose 唔係好夠魄力.

SKULL 叔九月先出, 真係有 ...
fktuen 發表於 16-4-2011 07:06 PM

我個日見到本大叔寫真wo:what: