Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] HMM ZOIDS shield liger mk-II

首次幫hmm zoids 上色! 用噴罐上色的 沒有技術可言!看過就好  一直不敢幫hmm zoids上色 因為太復雜零件多 這是真是一個挑戰 完成它已花1個月時間多 想武器的配色/組合最花時間

敬佩大大的勇氣...
我的兩隻hmm zoids都只是素組...
原因一來組件多 二來價格都較高...
敬佩大大的勇氣...
我的兩隻hmm zoids都只是素組...
原因一來組件多 二來價格都較高...
2m24 發表於 25-3-2011 08:19 PM
thx ching! 零件的確比較多同埋比較復雜  現在既價錢可以接受! 有些店比較平
too black? :(
thx ching! 零件的確比較多同埋比較復雜  現在既價錢可以接受! 有些店比較平
++Dears++yin 發表於 25-3-2011 09:31 PM

小弟只買了黑豹和紅虐殺龍
豹的價格還好 虐殺龍的價格就,,,(可能真是市面太少貨):70:
不過壽屋的ZOIDS真不錯 分色,可動很好
買左又真係唔會點後悔呢:43:
這個黑色的配色
令機體有一種沉實的感覺
小弟只買了黑豹和紅虐殺龍
豹的價格還好 虐殺龍的價格就,,,(可能真是市面太少貨)
不過壽屋的ZO ...
2m24 發表於 26-3-2011 02:22 PM
日元系咁升 本來虐殺龍5字頭而已! 現在都6字左右!  加上虐殺龍再版左4次 真沒乜可能買唔到既!