Toysdaily 玩具日報

[改造交流] marvel英雄改造no.3 未來使者 spider man 2099

日玩基地今日發生一件怪事......
有一個紅藍金屬色的怪人入侵...
'他'以快速的行動走到守衛的身後,用銳利的手作出致命的一擊
第二名守衛還未回神之時,"他已經準備好偷襲

一個動作,'他'已經把守衛幹掉

'他'擁有驚人的戰鬥力
'他'擁有子彈的速度
對了。'他' 就是我

以前孩記的版本作對比
我整的版本,是不是分別太大嗎?(人家被抄至3魚,很奇怪吧?)
第一次試金屬上色,唔錯假啦~

幾張頭部同胸部寫照
今次既手掌有兩對,留意可動係沒手甲
爬牆動作好自然,完全係可動性既作用
佢既武器就係佢既兩臂同速度!
今次油得有d出界,請無視:62:
3位自改既spider man,可以見到自己既進步
過去與現在
現在與平行
現在同未來
破碎維度四位主角集結~

最感動既時刻:$
離別時,他們不忘扮型~
ultimate:再見啦,各位比我老又唔夠我靚仔既'我'
2099:哦~我係黎自未來假,對我黎講你地已經係歷史啦
noir:知道仲有未來真係好,仲有你呢d人肯繼續為正義而戰。
眾人:TD各位我地有緣再見啦
終於完成spider man系列,雖然開心但有d空虛。希望遲d再有新方向去鍛鍊自己既技術,bye~
大大個 post 後面有D感動 .....XD
不過 2099好似吾使3魚
日玩基地今日發生一件怪事......
有一個紅藍金屬色的怪人入侵...
'他'以快速的行動走到守衛的身後,用銳 ...
Eddyshum 發表於 24-3-2011 06:24 PM

Good!
有創意!終於整好了!恭喜哂!
面相真係好大出入~
不過創意, 誠意搭夠~
呢隻Game好好玩:)
個人來說最鍾意30年代蜘蛛俠的故事/玩法。
回復 5# 白少一

多謝各位支持,我覺得最好玩反而係ultimate打deadpool 同carnage個兩關
個樣乜_野黎GA;;= =
頭形應該有D問題,,加番長MAYBE 0k;;
上色0k
熱誠搭救 !
:71: