Toysdaily 玩具日報

查看: 8369|回復: 24

[玩具攝影] TF3 - D級 48號車 上旋

第二部是48號車 上旋, 都吾知個名點來:?:?
吾講$同那裏買, Sorry!

上旋好明顯是戰鬥格,全身武器,同真車超似:handshake:

人型個頭成個法官,但兩側的機鎗真是吾打得都睇得:@

夾夾手是可開合的:D

平背

大鎗對我啲老人家來說真是覺得好影響外觀呢!:blame:

這個也很不俗呢:shiny:
很有氣勢喔~

唔, 今年是為要更照顧小朋友的口味嗎? 很多款都附有小朋友大碌槍...
回復 2# 手榴蛋包飯

actually, I don't care 小朋友大碌槍, but it would better if the big gun can be hidden when transform to car.......like TF3 麥sir

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-147215-1-1.html
my opinion only
TF3 toys are worse than those from TF2 / TF1
回復 4# 玩具

點解呢?
第二部是48號車 上旋, 都吾知個名點來

上旋好明顯是戰鬥格,全身武器,同真車 ...
mkyfk 發表於 22-3-2011 04:34 PM

Borrow me thanks!
回復 6# gumng

OK! OK!
next time:^
回復  gumng

OK! OK!
next time
mkyfk 發表於 22-3-2011 05:24 PM

法官頭令人想起鐵甲人!
夾夾手令人想起巴魯坦!
呢兩個特點加埋嘅transformers, 應該會好利害!
回復 8# gumng

法官頭令我想起" I am the LAW"
    巴魯坦......:30::30:
頭像被屏蔽
回復 10# leo2004

我想電影會好啲....
第二部是48號車 上旋, 都吾知個名點來

上旋好明顯是戰鬥格,全身武器,同真車 ...
mkyfk 發表於 22-3-2011 04:34 PM

我覺得個玩具本身無問題~ 好型:!, 問題係........如果TRANSFORMERS變型前都令人一眼睇得出唔係普通交通工具.....咁好似失咗TF既意義:unhappy:TF MOVIE到底搞乜呢??:?
法官頭令人想起鐵甲人!
夾夾手令人想起巴魯坦!
呢兩個特點加埋嘅transformers, 應該會好利害!
gumng 發表於 22-3-2011 09:20 PM

其實大家誤會了, 呢隻野隻有拳頭的, 佢的夾夾只係武器黎!!
就好似機戰的百舌咁!
頭像被屏蔽

nice! autobot or Decepticon lei?
The other 2 cars called? 下旋,侧旋 or...,劉旋...just kidding:34: