Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ringokww

[分享討論] [加相更新] 之前返廠 HT IRONMAN MARK VI 戰損胸甲有得攞啦

一早就番咗去換啦!我打電話去佢話正常送返廠一個月,點知上去同個staff 嘈,個staff 拿聲拉埋我一邊 ...
wiswis 發表於 21-3-2011 03:53 PM

真的?
咁就好了~
我都未敢拎住,睇定的先~
其實我想問呢. 我可唔可以就咁walk in上去比返有問題個個佢換個新..因為我先前冇留得比佢拎返廠攪
e_v_i_a_n_s 發表於 21-3-2011 07:43 PM

一定要佢地打比你先有得攞,因為佢地要對張單同胸甲number!:74:
頭像被屏蔽
你比佢攞返廠, 要你等返一頭半個月,
宜家你有得攞, 但你都冇可能第一時間知到場新既件fit 唔fit 到個body, 除非你帶埋個body 去攞
請問各位是否成隻拎返廠攪?都不一定換新模?
SHIT, HT should give us new chest armor instead of changing ........

我都係覺得舊模個平衡感造得好少少,
可能我之前係拎嗰個係新模,之後拎去換,到最後係決定換個舊模返黎啦,換返黎後都ok fit啦(個模係佢系個櫃入邊拎盒野換比我,又唔鬆,又唔緊,都幾貼服呀,就係咁所以就換左),就係咁所以我唔係好覺你地所講個問題啦
其實新模好,定舊模好呢?
不過好多時,係新不如舊!試過羅啲sad parts貨去換,點知新貨仲衰過sad parts,
到尾都係要返舊貨!唉!屢見不鮮!
其實理佢新模定舊模, 裝到又fit既咪得, 裝唔到唔fit咪去換, 就係咁簡單....:42:
回復 1# ringokww

Thanks for sharing !! 講唔該晒 , 多謝晒 , thank you 晒!!
裝左新, 好fit, 老模根本就有問題不過佢地唔認
快D派貨啦!!!好想玩!!!!我11月先訂==
快D派貨啦!!!好想玩!!!!我11月先訂==
Funkygermo 發表於 24-3-2011 01:07 PM

我都係11月先訂
我都係11月先訂
kentoya 發表於 24-3-2011 02:03 PM

我都係:63:
等電話call...