Toysdaily 玩具日報

查看: 5804|回復: 29

[分享討論] [加相更新] 之前返廠 HT IRONMAN MARK VI 戰損胸甲有得攞啦

正話HT打黎,話之前返廠 IRONMAN MARK VI 戰損胸甲有得攞啦!
而我有幾個FD都收到電話。

請問有冇c hing已經攞左?有乜要注意?
thanks

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

今晚已取新的戰損胸甲!同之前有c hing講的一樣,HT 已經轉用新模而唔係用老模!

好輕易就按裝得到,而且仲冇跌出黎!

不過可能因為HT只改了一邊柱的位置,所以做成左右有小小不平行!
但係呢d都係小問題,離遠睇唔覺。

P.S. HT 今次真係有d小家左d。要玩家噪先肯整個新模出黎!
而且仲要靜靜雞咁換,有睇開Forum就話知者。冇睇開唔通就咁算?

一早就番咗去換啦!我打電話去佢話正常送返廠一個月,點知上去同個staff 嘈,個staff 拿聲拉埋我一邊攞盒新過出來換甲, ht d野就係咁,你唔迫佢,佢就大你,話佢地d貨唔適合你,你睇,個班唔聲唔聲嘅一般消費者,連ht 出過件新模戰損甲都仲未知,真係好適合佢老模d貨呀:34:

講番正題:新模燒穿咗窿(右邊)嘅後面支棍仔係唔貼個三角形隻角嘅,試裝過就知有幾fit,簡直fit過水jit
我都收到call.....終於可以得用戰損見人啦mark6....:shiny:
一早就番咗去換啦!我打電話去佢話正常送返廠一個月,點知上去同個staff 嘈,個staff 拿聲拉埋我一邊 ...
wiswis 發表於 21-3-2011 03:53 PM

:38:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
剛剛攞咗,基本上冇野需要注意,佢地開埋膠袋比你check,好難check唔到defect。
頭像被屏蔽
有冇相睇下?
注意下d 禮貌 , 點都要講唔該晒 , 多謝晒 , thank you 晒果d ......
夜星閃 發表於 21-3-2011 06:33 PM

如果佢問滿唔滿意 , 會唔會再返黎換 , 享受下d Toys 要答佢.

唔換啦 , 以後都唔換.
頭像被屏蔽
我都收到call,不過等埋dx04先.
我動漫訂(7月30日),不過佢比我張單竟然print 8月2日...
啱啱無得攞住...
其實我想問呢. 我可唔可以就咁walk in上去比返有問題個個佢換個新..因為我先前冇留得比佢拎返廠攪
留意下適唔適合自已玩 :34: