Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mark12345

[分享討論] Hottoys CEO 請你不要忘記你的發跡地- 香港

關閉 [複製鏈接]
咁講啦, 如果HT figure 無門市賣, 要上網訂 (YEN20000 或 sideshow 價又加運費)。大家又點睇? 會唔會開心 ...
plasticboy 發表於 19-3-2011 12:32 PM

都好喎~哈哈!雖然我對ht冇興趣,但我都好怕d驗屍官;
有時去黄sir度拎m記公仔,見d人又照燈又左又右咁睇~~見到都煩!通常黄sir比兩盒我,拎起冇太大條花痕,我二揀一唔駛廿秒便走
飲水未必一定思源,

但最起碼做個良心商人.

咪好似李家咁, 為富不仁.
godofcat 發表於 19-3-2011 12:15 PM

Agree!!!
驗屍官驗屍!:36:點都驗到條屍一些問題,因為玩具無完美!:36:另外12吋點解唔係普通玩具?:?
有咩唔普通?合金同模型呢?我覺得“唔係普通玩具”只係完美主意者的借口!唔係普通玩具只是在於自己心中,何必要強加責任給玩具商!未達心中水準可以唔買:ar:唔通BANDAI要向大家道歉,我出唔到可以坐人去太空的高達?另外我心中所有STAR WARS都唔係普通玩具!
希望佢地明白香港顧客是有一定的影響力
亦同樣需要得到尊重.
mark12345 發表於 19/3/2011 12:20

希望佢地明白香港顧客是有一定的影響力  <--- 老老實實, 真係唔覺
玩具無完美,汽車無完美

但係都唔好有明顯缺陷
驗屍官驗屍!點都驗到條屍一些問題,因為玩具無完美!另外12吋點解唔係普通玩具?
有咩唔普通? ...
samuellam 發表於 19-3-2011 01:42 PM

讚成加讚好~!
驗屍官驗屍!點都驗到條屍一些問題,因為玩具無完美!另外12吋點解唔係普通玩具?
有咩唔普通? ...
samuellam 發表於 19-3-2011 01:42 PM

我覺得比十四日期換貨已經好唔錯。但有&#21874;人唔覺眼&#22021;defect都接受唔倒就真係無法子。

記得上次有條玩鷹面六神合體&#22021;契弟,你比佢自己去工廠整都未必會滿意。

HT 炒價好,所以有&#21874;炒家力求自己手上&#22021;貨完美。