Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Knock off] G2 Devastator

回復 30# 紫月葵

我都覺得係咁好,今晚再試!!:$
反而我諗緊點樣加個拳頭俾佢......
回復 43# 紫月葵

所以要好好珍惜呢個post~~~~唔好咁快沉呀!!!!
fan made 版devastator應該會係天價品,6隻v class合體,size嚇人,不過好正,可以冒死一入:die:
回復  紫月葵

我都覺得係咁好,今晚再試!!
反而我諗緊點樣加個拳頭俾佢......
Hiroakiming 發表於 16-3-2011 10:07 AM

bruticus都係,係要兩架直升機做手,兩架坦克做腳先型=]

外加fist?
回復  紫月葵

所以要好好珍惜呢個post~~~~唔好咁快沉呀!!!!
fan made 版devastator應該會係天價品,6隻 ...
Hiroakiming 發表於 16-3-2011 10:13 AM
6隻v class!?咁合埋咪又一隻supreme class囉!?@@"
A出口出向右行的那段旺角方向不是黃金商場那邊喔!
更可以行埋精品哩
不過福利就在黃金附近
純白騎士姬Saber 發表於 16-3-2011 06:56 AM
…完全未行過果頭…死火,有冇地圖?求救~T^T
xd
上去拍賣網搵...
gabriel 發表於 16-3-2011 07:22 AM
thx你個網,但我呢隻…比佢果隻差好多好多倍orz
anyone know when will this monster release???
neo_01 發表於 16-3-2011 09:24 AM
哦,原來佢地講既就係呢隻,早幾日上網好似都見過呢幾張灰模相,邊間出?
回復 63# 紫月葵

另外兩個已經買了fansproject補品,所以無研究:ar:
"外加fist?"=>大正解!!不過唔知點加好,今日去模型店看看:43:
回復  紫月葵

另外兩個已經買了fansproject補品,所以無研究
"外加fist?"=>大正解!!不過唔知點加好 ...
Hiroakiming 發表於 16-3-2011 02:57 PM
"額外加上既拳頭"
我自己就跟"山寨番長"的定義,
"山寨是指原創商品上開發自家創意"...
而KO是"高質翻版"...

我就咁分 ...
隨感一亡魂 發表於 15-3-2011 09:18 PM

咁"低質翻版"點叫呢??
樓主這套算低質吧.......:77:
樓主這套算低質吧.......
00_GUNDAM 發表於 16-3-2011 04:08 PM
的確,是十分低質(設計) OTZ
anyone know when will this monster release???
neo_01 發表於 16-3-2011 09:24 AM

有冇大大知道多D消息?
尼隻好正WOW
樓主這套算低質吧.......
00_GUNDAM 發表於 16-3-2011 04:08 PM

翻版!!
回復 69# 紫月葵

我明你講乜,"大正解"係日文話你答中咁解:(
趁海關休息俾你睇下我研究成果啦:DD

最終我都冇買外加拳頭,用pcc的targetmaster頂上!!
回復  紫月葵

我明你講乜,"大正解"係日文話你答中咁解
趁海關休息俾你睇下我研究成果啦

最終我 ...
Hiroakiming 發表於 17-3-2011 12:46 AM

哈哈  果然玩玩具係可以學好多野xd
成隻即刻潮晒!正>w<
p.s. 今日去左福榮街行,搵唔到我想搵既野,但遇到好多同我呢隻建造派同廠既ko G1都變,有d我想買好耐,但正版一係搵唔到,一係出面太貴…例如victory隻landcross咁,之前個再販bid過左我預想價,所以冇買到…
於是今晚起勢咁睇d鬼佬玩ko都變既review,其實諗諗下都唔係真係玩唔過既,起碼真係合到體變到形,至於價錢…果d批發店應該唔貴吧???