Toysdaily 玩具日報

樓主: blackboybad

[分享討論] 新人入坑一個月..

回復  歐比旺.肯諾比

T2差好遠..我都想整番隻...但3條魚買唔落手
blackboybad 發表於 14-3-2011 11:51 PM

3金牛ar??????~

真係唔好買la~如果 2牛以內都可以接受,
不如等 戰損板la~~
實出~~
咁都平均900 一隻~都ok~
唔好用太廋的body,大隻小小都ok,著大褸太廋唔好睇~~~~~~~~

好過一隻  ...
E神 發表於 14-3-2011 22:03

:67:駛唔駛15魚
我都諗緊放唔放隻狼人..因當時買係為VIP
都現在都只係拿上手睇過下...
所以都諗緊......
回復 48# 太子

想放就唔好諗喇...我同你要左佢啦.
好唔好呀師兄^^
剛追回狼人..還有隻女鐡血戰士...想問大大們現在女鐡血是不是很小人放...加上$2000值麼??
現在 ...
blackboybad 發表於 14-3-2011 02:44 PM

buy tracker P with hound
回復 50# gekigoke

係唔係新果隻...拖狗鐡血?
回復 46# E神

打錯,,,3牛先真,,,,
而家都好難買倒隻2牛內喇.....
不要傻了, 好多都是自己買返自己的~~
kingofhero 發表於 14-3-2011 11:27 PM

你點知?姐係自已bid返炒高d價?
你點知?姐係自已bid返炒高d價?
colanhong 發表於 15-3-2011 01:21 PM

有直購價又有得bid 果d , 好多時唔到價o既話就會自己用唔同分身bid 左佢, 話者做到last bid 就到直購價, 咁要bid o既人即係直購
回復 24# blackboybad

1250!
回復 26# E神

有錢價值觀自然就會改變!5差野買隻MARK 1......無言!:42:
回復 43# blackboybad

:67:香港係自由社會,乜春都炒一餐,阻止唔到!只要有人需求,就有人炒。唔通有錢唔賺咩!
我就算買兩隻都係一儲一玩,唔鍾意炒賣,最憎:53:!幾鍾意都唔會中招,我會向前望,
因為我覺得會越出越好,例如舊版個幾隻Rocky, Rambo依家睇番都有d想:72:,唔知點解有人當佢神物一樣,放18魚!我一早就放左(唔過一干),因為我等緊DX ver. !:43:
回復 56# 買買買

有錢佬緊係唔洗諗啦..車都多到數唔倒..
呢d 買玩具既錢真係用黎用去都係面果浸..

我諗一諗都真係好興奮...=_="
回復  買買買

有錢佬緊係唔洗諗啦..車都多到數唔倒..
呢d 買玩具既錢真係用黎用去都係面果浸..
...
blackboybad 發表於 15-3-2011 07:11 PM

佢地的玩具係波子,法x利,同林寶ar...........:p

佢地買HT =我抽扭蛋:ice:
Wakaka~~~~