Toysdaily 玩具日報

樓主: blackboybad

[分享討論] 新人入坑一個月..

:67:小弟愚見, 2牛梗係唔值
回復 16# Borbor

仲有隻   未來戰士 TERMINATOR SALVATION Marcus Wright  都好想追番..而家上網睇都要1600 OVER...........出旺角睇都要成18 00......O .MY GOD
我諗而家唔入..2000都入唔倒..
回復  Borbor

仲有隻   未來戰士 TERMINATOR SALVATION Marcus Wright  都好想追番..而家上網睇都要160 ...
blackboybad 發表於 14-3-2011 19:43

:36:依隻幾抵下, 兩個頭兩套衫, 訂果陣唔駛9魚

都係果句, 人偶技術改進得好快, 黎緊大把新野出, 無謂高追, 除非你係死士, 真係好鍾意
依隻幾抵下, 兩個頭兩套衫, 訂果陣唔駛9魚

都係果句, 人偶技術改進得好快, 黎緊大把新野出, 無謂 ...
Borbor 發表於 14-3-2011 08:14 PM

如果中意,
呢隻 1800 - 2000 都算ok,起碼整到2隻出唻~:34:

我都原價入~仲係我第一隻HT~
回復 19# E神

我都唔知原來呢隻一出咁底玩架....900都唔洗.
如果早入坑..一定會買2隻...但我岩岩忍唔倒手 係Y HOO BID 左喇...
多謝..1750.. 真係好想要..^^Y.
如果有機會追埋隻女鐡血就唔洗再追喇...=_="
回復 19# E神

如果早入坑..一定會買2隻...但我岩岩忍唔倒手 係Y HOO BID 左喇...
多謝..1750.. 真係好想要..^^Y.
如果有機會追埋隻女鐡血就唔洗再追喇...=_="

如果整多隻又可以用邊隻BODY 呢??
女鐡血一個多月前在虎網 14魚買到全新:43:
回復  E神

如果早入坑..一定會買2隻...但我岩岩忍唔 ...
blackboybad 發表於 14-3-2011 09:49 PM

咁都平均900 一隻~都ok~
唔好用太廋的body,大隻小小都ok,著大褸太廋唔好睇~~~~~~~~

好過一隻 mark 1 要 4-5000 了
不過,呢排好多人放 mark 1 上 亞虎

我都忍唔住,剛bid左隻投名x-牛華~
回復 22# kkkso04010

唔係丫MA...14魚
而家比我見倒一定唔洗諗.買硬
其實呢隻開賣係幾錢??
回復 23# E神
咁係咪姐係用番HT D BODY 呀??
我都未買過靜BODY

MARK1 6600都見過..真係傻傻地架..
回復  E神
咁係咪姐係用番HT D BODY 呀??
我都未買過靜BODY

MARK1 6600都見過..真係傻傻地架..
blackboybad 發表於 14-3-2011 10:45 PM

又一隻mark 1
目前出價:HKD 5,119.00 剩餘時間: 已經結束

的人真係捨得,,,
不過,都有好多人係有錢的......

我個 Marcus 只係用冇牌子大隻body~$50一個~:34:
個頭可以通用??
回復  kkkso04010

唔係丫MA...14魚
而家比我見倒一定唔洗諗.買硬
其實呢隻開賣係幾錢??
blackboybad 發表於 14-3-2011 10:40 PM

拿!!!我上個月買T2 T800 18魚
拿!!!我上個月買T1 T800 14魚
歐比旺.肯諾比 發表於 14-3-2011 11:25 PM

really??
咁平~
不要傻了, 好多都是自己買返自己的~~