Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

[活動展覽] ~C3 in HongKong~

:71:
烙印好正
我都係洛印fans~ 佢個灘位我停左好耐呢!

而LBX個灘位都唔錯, 如果可以好似日本咁全場景出現就好了!

http://www.youtube.com/watch?v=2gyuECi_q3c&feature=fvwrel
金毛隻手未完全pak上~~~抑或把劍太重拉番落黎~~~:? anyway衰極都會入手~~~:x

您唔入電童~~~:58:

唔入您射程個d~~~我入晒~~~:79:

好有heart的report~
點解我既廸加會出到咁架.
Douglas.M.Saint:
我都想可以JOIN埋一班人去吹下水,不過工作關係,總係最後一刻先知去唔去到.

Borbor:
好多朋友比我影得更用心呢.

老黃龍:
當然了!見到有烙印的展品真係好開心呢.

ambroseya:
LBX都算OK,我只奇怪同BANDAI分開了.

連敗兄:
隻金毛都係點都會入的了!
電童...我N年前的電動版時都係只入了鳳牙...今次看來都一樣了.
估唔到連敗兄射程咁廣泛呀.....

人仔貓:
THX!!
想同大家吹下水所以打多兩隻字.

Kimutaku:
呀.....你個迪加真係呢...比我個七仔仲要嚇人.
Thanks for the photos.