Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kaiserfrog19

[改造交流] 求助~~~ >_< BM! 電王換 body detail 一問(已解決,P2 加完成圖)

係呀∼∼∼因為本身我冇落 white balance 影,唯有後期執走 background d 黃色,點知執走埋佢隻手 d 黃,加埋反光就變成咁……:35:

anyway thx 大大關心∼∼∼
頭像被屏蔽
唔該哂 BruceLee 大大∼∼∼
今日花左個幾鐘∼∼∼終於幫佢換左個 body 喇∼∼∼!!

即刻幫佢 ...
kaiserfrog19 發表於 20-3-2011 00:45

師兄,請問你依隻body是否新出果隻闊膊body?
見到改完靚左咁多,我都想搞搞佢。
thanks
師兄,請問你依隻body是否新出果隻闊膊body?
見到改完靚左咁多,我都想搞搞佢。
thanks
ringokww 發表於 20-3-2011 02:49 AM

冇錯∼∼就係用而家好多地方都有得賣既 m 記 massive2 素體。

換左 body 之後雖然隻手有少少過長唔太岩比例,不過蟹手不再,而且曲起隻手就唔太覺過長,擺 pose 都方便好多∼∼件衫亦都唔會好似以前咁因為擺曲手 pose 而起摺得太過份∼∼∼實在係利多於弊呀!!:43:

ching 請努力∼∼!!

電王很靚仔
BruceLee 發表於 20-3-2011 02:13 AM

我都覺∼∼:35:
換左 body 之後,感覺好似買左新玩具返黎咁!!:71:
唔該哂 BruceLee 大大∼∼∼
今日花左個幾鐘∼∼∼終於幫佢換左個 body 喇∼∼∼!!

即刻幫佢 ...
kaiserfrog19 發表於 20-3-2011 00:45

:67:你e個波地改完順眼過小龍果隻
淺色左好多喎
BruceLee 發表於 20-3-2011 01:54

:67:me too
頭像被屏蔽
BruceLee 發表於 20-3-2011 16:55

:67:我以事論事
頭像被屏蔽
我即買個隻body 再換
BruceLee 發表於 20-3-2011 17:05

:67:我地買果d波地應該係龍騎專用!因為個膊頭位橫d!所以唔係隻隻都岩用
頭像被屏蔽